Що таке плитоноски та яке їх призначення?

Тема: Спорядження  |   Дата: 27.02.2024

Частина оснащення військового або тактичного спорядження - плитоноска, призначена для надійного кріплення бронепластин або іншого захисту на тілі військового. Вони грають важливу роль у забезпеченні безпеки та комфорту воїна під час бойових дій та полевих умов.

Відмінності між плитоноскою та плейт керрієром

  • Плитоноска: Основним призначенням плитоноски є кріплення бронепластин для захисту грудей, спини та боків бійця. Вона має мінімалістичний дизайн та забезпечує ефективний захист від куль та осколків.
  • Плейт керрієр: Він включає в себе плитоноску, але також має додаткові кріплення для носіння додаткового спорядження, такого як запаси зброї, медичне обладнання та інше.

Виготовлення та матеріали

Плитоноски виготовляються з високоякісних матеріалів, таких як армована кевларом або дуже міцний нейлон. Це дозволяє їм забезпечувати високий рівень захисту при мінімальній вазі та забезпечувати комфорт під час носіння.

Виробництво плитоносок в Україні

В Україні існують кілька виробників військового та тактичного спорядження, які спеціалізуються на виробництві плитоносок. Вони використовують передові технології та матеріали, щоб забезпечити високу якість та надійність своєї продукції. У сфері виробництва плитоносок неперевершеним лідером є український бренд Militarist Tactical. Торгова марка "М-Тас" вже здобула визнання в країнах Західної та Східної Європи. Національним виробникам, таким як "Балістика" та "Velmet Armor", неодмінно доводиться конкурувати з цим брендом. У той же час на ринку присутні продукти від таких відомих компаній як Tasmanian Tiger, BlackHawk, Classic Army, TMC, Warrior Assault Systems, Mil-tec, Flyye Industries, Guarder, Pantac, SnowOwl, Emerson, Condor.

Де купити плитоноску?

Плитоноски можна придбати в спеціалізованих магазинах військового та тактичного снаряження. Один з таких магазинів - Воєнторг МІЛІТАРКА, який пропонує широкий вибір плитоносок та іншого військового спорядження в Україні.

Загалом, плитоноски військові є важливою частиною спорядження будь-якого військового та гарантують високий рівень захисту та комфорту під час виконання бойових завдань.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.