Крем для обличчя – як основа базового догляду за шкірою

Тема: Догляд  |   Дата: 20.07.2022

Мати гарну, сяючу, здорову, гладку та молоду шкіру - природне бажання. Ми хочемо, щоб наше обличчя завжди виглядало добре, свіжо та симпатично. На жаль, одного бажання цього мало. Наша дерма вимагає постійної уваги та догляду, який ми зобов'язані їй забезпечити. Одним з головних базових засобів, що доглядають, є крем для обличчя. Всі ми чудово знаємо, що це таке, але не всі знають, якими бувають креми, як їх підібрати і які функції виконує даний продукт. Тому далі ми розповімо вам найкориснішу інформацію, яку потрібно знати про креми для обличчя.



Що робить та які функції виконує крем для обличчя?

У корейській системі десятиступінчастого догляду, крем виступає завершальним етапом. Саме він запечатує всі попередні продукти, що доглядають (тонер, сироватка, есенція) всередині дерми, не даючи їм випаровуватися. Незважаючи на це, крем є самостійним продуктом, який забезпечує активний догляд за шкірою та може використовуватися соло, без додаткових засобів. Зволоження - це одна з головних функцій даного продукту, всі креми зволожать дерму, якісь більше, якісь менше. Також цей засіб в залежності від спрямованості допомагає боротися з різними епідермальними проблемами: передчасне старіння, нерівний тон, пігментація, акне, тьмяність, чутливість, зморшки і т.д.


Якими бувають креми для обличчя та як їх вибирати?

У корейському догляді існує чимало різновидів кремів для обличчя. Вони можуть відрізнятися: - за типом шкіри (для нормальної, сухої, жирної або комбінованої);
- за текстурою (легкі, щільні, гелеві тощо);
- за віком; - за часом застосування (денні, нічні).

За призначенням креми для обличчя бувають:

● Зволожуючі – допомагають закрити базові потреби догляду за шкірою обличчя. Вони добре насичують дерму вологою, позбавляють сухості та зневоднення.

● Заспокійливі та протизапальні - працюють над усуненням чутливості епідерми, борються з акне, почервоніннями та куперозом.

● Освітлювальні - створені для боротьби з пігментацією. Вони вирівнюють тон обличчя, роблять шкіру більш однорідною та сяючою.

● Поживні корейські креми - призначені для сухої дерми. Вони максимально насичують шкіру вологою, усувають лущення та тріщини на поверхні шкірного покриву.

● Омолоджуючі - працюють над розгладжуванням зморшок, підвищують пружність дерми, вирівнюють структуру та уповільнюють старіння епідермісу.

● Відновлюючі - відбудовують пошкоджений захисний бар'єр дерми, прискорюють регенерацію та знімають чутливість.

Для того, щоб правильно підібрати ефективний засіб для обличчя, ви обов'язково повинні знати свій тип шкіри і орієнтуватися на ефект, якого ви хочете досягти. Знаючи це, ви без проблем зможете підібрати догляд. Також, на сайті Cosmic вам завжди допоможуть з підбором косметики, якщо це буде потрібно.

Cosmic - вибираючи нас, ви точно не помилитеся з покупкою



У нашому інтернет-магазині корейської косметики Cosmic представлено великий каталог товарів. У нас ви знайдете як бестселери брендів Кореї, так і косметичні новинки. Ми безпосередньо співпрацюємо з офіційними представниками корейських компаній, тому пропонуємо вигідну ціну на оригінальні товари.

Ми із задоволенням відповімо на будь-яке ваше запитання та допоможемо підібрати ефективний домашній догляд за вашою шкірою чи волоссям. Також, крім роздрібу, ви з легкістю можете купити оптом корейський крем для обличчя або іншу косметику. Cosmic пропонує вигідні умови опту та доставку в будь-яке місто України.

Джерело: cosmic.net.ua

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.