Які бренди шин користуються популярністю в Україні

Тема: Авто  |   Дата: 14.03.2024

Відомі шинні бренди пропонують безліч варіантів літніх шин, які відрізняються передовими показниками за всіма параметрами. Але є серед лідерів ринку фаворити, продукція яких особливо полюбилася вітчизняним автовласникам. Покришки саме від цих виробників українські водії купують частіше за інших.

Continental

Завдяки застосуванню передових технологій і постійної модернізації виробничих процесів, німецький концерн досяг неймовірних висот у виробництві літньої гуми. Вона володіє передовими характеристиками і відрізняється великим робочим ресурсом, що робить покришки Continental такими затребуваними. Шини забезпечують надійне зчеплення в різних кліматичних і дорожніх умовах. Строгий контроль якості на кожному етапі виробництва гарантує комфорт і безпеку протягом всього терміну експлуатації.

Michelin

Французькі інженери застосовують унікальні технології для створення літніх шин. Зокрема, вони використовують два типи гумових сумішей. Внутрішня частина покришок виготовляється з більш м'якого і еластичного компаунда. Ця деталь допомагає пристосовуватися до нерівностей траси і краще відводити вологу. Зовнішня частина протектора, навпаки, відрізняється підвищеною жорсткістю, щоб домогтися температурної стійкості літніх шин, продовжити термін служби і витривалість покришок в будь-яких умовах.

Goodyear

Літні шини Goodyear готові до будь-яких погодних сюрпризів. Висока прохідність дає можливість впоратися з дорожнім покриттям будь-якої якості. Літні покришки показують високі результати як на сухій, так і на мокрій дорозі, практично не схильні до аквапланування. Шини відрізняються високою керованість і чудовим балансом. Вони безшумні, довго не зношуються, протектор стирається рівномірно.

Gislaved

Літні покришки бренду відрізняються зниженим опором коченню, а значить, сприяють оптимізації витрати палива. Така економічність, зокрема, стала причиною популярності бренду. При створенні протекторних малюнків інженери компанії використовують тривимірне моделювання, а до складу компаунда включають інноваційні компоненти. Все це робить шини сучасними, витривалими і надійними. Вони служать протягом декількох сезонів без втрати ключових якостей.

Uniroyal

Виробники застосовують новітні технології для створення оптимального поєднання передових експлуатаційних властивостей, великого робочого ресурсу і доступної вартості своїх літніх покришок. Серед ключових характеристик цих комплектуючих слід відзначити ефективне гальмування і швидкий розгін на різних типах покриття, легке управління, максимальне зчеплення на мокрій трасі.

Arivo

Китайський бренд Arivo вийшов на вітчизняний ринок порівняно недавно, але вже встиг завоювати увагу споживачів. Вся справа в високих експлуатаційних показниках і доступною ціною комплектуючих Аріво. Китайські шинники керуються передовими напрацюваннями в області шинобудування, застосовують передове обладнання і висококласне сировину. Все це дозволяє отримати шини з найкращими характеристиками, які в повній мірі задовольняють запити вітчизняних автовласників.

Kapsen

Популярність бренду обумовлена широким асортиментом гуми в різних типорозмірах, так що підібрати підходящий варіант для вашого авто не складе труднощів. Шини відмінно адаптуються до місцевих погодних і дорожніх умов, миттєво реагують на команди рульового колеса, забезпечують легку маневреність і курсову стійкість в різних швидкісних режимах.

Premiorri

Інженери компанії зуміли створити універсальний компаунд для літніх шин, який володіє чудовими функціональними властивостями і адаптується до різних кліматичних умов. Формула компаунда включає кремній, який підвищує зчіпні властивості і стійкість до зношування. А продумана структура протектора дозволяє комфортно управляти авто в самих різних дорожніх умовах. Популярності бренду сприяє і той факт, що шини виробляються на Україні, а значить, в повній мірі відповідають місцевим дорожнім і погодних умов.

Dunlop

Літні покришки Данлоп відрізняються стабільними і швидкими реакціями на команди рульового колеса, стійкістю і надійним зчепленням в різних швидкісних режимах. Шини добре справляються з викликами високих температур, показують високі результати на мокрій трасі, добре адаптуються до перепадів. У каталогах бренду представлений великий вибір моделей для самих різних типів транспортних засобів.

Debica

Безпека, надійність, витривалість – ось три основні переваги цих шин. Крім того, продукція Дебіка для літа має передові їздові характеристики і добре протистоїть зносу. А знижений опір коченню дозволяє оптимізувати витрату палива, що робить шини ще більш вигідним придбанням.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.