Секрети успішних ріелторів: які якості та навички допомагають досягти визначних результатів

Тема: Робота  |   Дата: 19.04.2024

Робота з нерухомістю вимагає активності, наполегливості та гарних комунікативних навичок. Поєднання цих якостей дозволяє знаходити підхід до найскладніших клієнтів, ефективно закриваючи угоди купівлі-продажу одну за одною. А огляд особливих технік та секретів допоможе легко підкорити цю вершину, ставши одним із найкращих фахівців у вибраній галузі.

Грамотний тайм-менеджмент

Для виконання великих обсягів роботи в стислий термін важливо оптимізувати прості, нецікаві завдання, щоб зробити основний упор на взаємодію з клієнтами. Багатофункціональна програма для ріелторів значно полегшує життя: CRM платформи містять цілий набір опцій для організації робочого процесу. Серед них:

  • планування зустрічей;
  • управління даними;
  • збереження історії;
  • швидкий пошук наведень;
  • автоматичний вибір пропозицій відповідно до заданих параметрів.

Це дозволяє розвинути власні організаційні навички, планувати зустрічі та керувати своїми справами. За рахунок цього звільниться більше часу для виїздів на перегляди, телефонні дзвінки та інші форми взаємодії з клієнтами.

Глибоке знання ринку

Успішні фахівці завжди добре обізнані про поточний стан своєї галузі, а також її актуальні тенденції. Вони стежать за змінами цін, трендами та уподобаннями покупців. Це буде корисним для реальної оцінки вартості доступних об'єктів, а також підбирати для клієнтів найкращі варіанти.

Відмінні комунікативні навички

Вміння красиво подати інформацію, цікаво описати простір та м'яко звернути увагу на його переваги порівняно з іншими пропозиціями, дозволяє зробити співпрацю приємною для обох сторін. Щоб розвинути ці навички, потрібно виконати кілька простих кроків:

  • практика активного слухання;
  • розвиток невербальної комунікації;
  • підготовка до кожної зустрічі.

Плюсом стане отримання зворотного зв'язку, що дозволить реально оцінити власні сильні та слабкі сторони. Аналіз отриманих відгуків стане основою постійного самовдосконалення.

Навички ведення переговорів

Купівлю нерухомості завершує підписання договору, після якого право власності переходить до нового власника. Кожна із сторін зацікавлена в тому, щоб отримати найкращу ціну: продавець хоче заробити, покупець – заощадити. І від здатності ріелтора переконувати та домовлятися залежить й результат взаємодії. А це шанс на успішну кар'єру у світі оренди та продажу нерухомості.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.