Як отримати вигоду від мікрокредиту

Тема: Фінанси  |   Дата: 22.11.2023

Оформлення мікропозики, це, з одного боку, проста і зручна процедура, а з іншого – вона вимагає від позичальника певної обізнаності. Достатньо базових знань фінансової грамотності, щоб отримання кредиту було вигідним та безпечним. Насамперед потрібно знати, що МФО відрізняються від банківських установ.

як взяти гроші в борг

  • Мікрофінансові компанії не прив'язані до офісу, а надають послуги у дистанційному режимі. І щоб отримати позикові гроші в борг в Кача Гроші не знадобиться відвідувати відділення організації. Завдяки такому формату кредитування МФО надає послуги цілодобово.
  • Мінімальний час на розгляд заявки та ухвалення рішення. Заявку обробляє автоматична система, і на підставі зазначеної клієнтом інформації видає вердикт. Позичальнику не потрібно чекати дзвінка, а ті дані, що він зазначив, не перевіряються так ретельно, як це роблять у банку. Вся процедура отримання коштів займає близько 10-15 хвилин.
  • Гнучкі та лояльні умови. У МФО не вимагають від позичальника довідки про розмір офіційної зарплати чи інших документів з місця роботи. Гроші у борг дають і безробітним, тим, хто звільнився, перебуває на пенсії чи веде домашнє господарство, студентам та військовослужбовцям. Не особливо впливає на рішення про видачу мікропозики й кредитна історія. Тому й відсоток схвалення кредиту в МФО Кача максимально високий.

Про що не слід забувати, взявши мікрокредит?

Мікропозика оформлена, гроші отримані, фінансові труднощі усунуті. Але треба пам'ятати про те, що позикові кошти потрібно буде віддавати. Умови повернення прописані в електронному договорі, а також перелік доступних додаткових послуг. Мікропозика видається на короткий термін – для тих, хто вперше звернувся до МФО, він становить до 20 днів. Повна сума позики включає отримані кошти плюс відсотки за кожен день користування кредитом. У Кача Гроші встановлено вигідний тарифний план. Він полягає в 0,001% на день за перші два тижні. Нескладний математичний підрахунок допоможе зрозуміти, що переплачувати майже не доведеться. Але чим швидше ви зможете повністю погасити кредит, тим менше грошей зі своєї кишені доведеться заплатити. Ви можете вибрати зручний для вас спосіб погашення.

  • З банківської картки. В особистому кабінеті, який ви реєстрували під час подання заявки, зберігаються реквізити картки. Тому наново вводити дані не потрібно. Ви тільки вказуєте суму і натискаєте кнопку «оплатити». Гроші миттєво буде зараховано на рахунок МФО.
  • Під час оплати через термінал ви вибираєте потрібну категорію, вказуєте номер договору або індивідуальний податковий номер.
  • Через касу банку на реквізити МФО, які можна дізнатись на сайті компанії.

Пам'ятайте, що гроші можна повертати частинами або погашати одразу всією сумою, але не пізніше за встановлену дату. Якщо у вас непередбачена ситуація, або ви не розрахували свої фінансові можливості, грошей для погашення не вистачає, а терміни підходять, щоб не доводити до нарахування додаткових відсотків, зверніться до кредитного сервісу. Хоча штрафні санкції в МФО не застосовуються, краще все ж таки погодитися на послугу пролонгації.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.