Оновлення кредитної програми Renault Bonus: що змінилося для клієнтів?

Тема: Фінанси  |   Дата: 19.06.2023

1 березня 2023 р. автоконцерн Renault Ukraine оголосив про суттєве оновлення кредитної програми Renault Bonus, яка від самого початку позиціювалася як максимально лояльний спосіб кредитування клієнтів. Одночасно з оновленням програма зберегла свої попередні досягнення — можливість для покупців відчутно економити під час купівлі авто та отримувати його за меншою ціною

Що змінилося з 1 березня?

Головне, з 1 березня поточного року кредитна пропозиція Renault Bonus дозволяє зекономити при купівлі автомобіля — 55-95 тис. грн (до цього 30-70 тис.) Пільги стосуються Duster, Express, Express фургон, Koleos, Master.

Зауважимо, що дана система побудована за принципом, чим дорожче авто, тим вигідніше його купувати.

Крім того, оновлена програма надає додаткові переваги при придбанні автомобіля. А саме, зниження суми авансу, збереження фіксованої відсоткової ставки в національній валюті впродовж усього терміну кредиту, та зменшення витрат при реєстрації транспортного засобу.

Максимальний термін кредитування за Renault Bonus для фізичної особи становить 5 років, а початковий внесок 30% — 50% залежно від вартості автомобіля.

Слід відзначити й таке суттєве покращення для клієнтів Renault Bonus, як скасування щомісячних комісій.

На сьогодні програма діє в більшості областей України, але в деяких регіонах можливі певні обмеження.

А якщо вас цікавить не нове авто, а авто з пробігом у Львові та області, то завітайте до https://mymycars.com/used-cars/legkovi/lvivska-oblast

Що відомо про кредитну програму Renault Bonus?

Renault Bonus належить до групи, так званих, "цікавих кредитів". Програма формально нагадує кредитування під "нульовий" відсоток і позиціюється компанією як "подарунок для клієнтів" при придбанні авто з фірмовим фінансуванням.

Чим вона краща за "нульовий" кредит? У Renault Bonus вигода більш відчутна, оскільки не розтягнута в часі. Клієнт її бачить і відчуває одразу, а не частинами, впродовж кількох років.

По суті, перехід Renault на нову програму у 2018 р. і відмова від попереднього варіанту залучення клієнтів, мав на меті одне — зробити кредитний пакет несхожим на аналоги, адже продажі під 0% на той час були ледве не в кожній серйозній фірмі, але не давали відчутного ефекту. Так, з'явилася пропозиція Renault Bonus, яка стала взаємовигідною і для покупців, і для виробника.

Спочатку Bonus запропонували для кількох моделей авто з невисокою вартістю. У 2019 р. цей список розширили на весь модельний ряд, включно з електромобілями. На сьогодні за цією програмою фіксується понад 50% продажів для фізичних осіб, і можна впевнено стверджувати, що ідея лояльного кредитування Renault Bonus повністю виправдала себе.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.