Які замовити двері: шпон, МДФ, ПВХ та дерево

Тема: Інтер'єр будинку  |   Дата: 23.02.2022

Заміна міжкімнатних дверей – один із найважливіших кроків для ідеального інтер'єру. І хоча вибір дверей має значення для будь-якого приміщення, в цьому матеріалі ми розповімо про те, який вхід буде кращим для кухні.

Сучасний ринок представляє не тільки найширший асортимент дизайн-рішень та комбінацій стилів, а також величезний асортимент матеріалів для виробництва, як дверей, так і дверна рамка. Можна купити міжкімнатні двері засклені або глухі з ППХ, шпону, МДФ та дерева. Проте який варіант саме підійде кухні?

Найчастіше це буде залежати від параметрів кухні. Таким чином, якщо ваша кухня площею більше 10 м та/або має ефективну витяжку, то цілком можна встановити модель дерева, МДФ або шпону. При таких розмірах показники вологості та температури будуть мінімальними, тому двері не деформуватимуться, і жирний бриз не псуватиме її зовнішній вигляд.

Якщо кухня не менше 10 м – то краще моделі, покриті ПВХ. Зовні така річ не відрізняється від дерева, тільки волога такого покриття - не страшна.

Засклені двері для кухні

Вибирати засклені міжкімнатні двері для кухні буде дуже обґрунтовано. Якщо приміщення кухні не має додаткових функцій. Скло слабко стримує шум, тому якщо ви живете у невеликому будинку, де для роботи та навчання служить кухонний стіл, то краще встановлювати глухий зразок дверей.

В іншому модель зі скляною вставкою має масу переваг:

  • світлопроникність;
  • привабливий вигляд;
  • візуальне розширення простору.

Звичайно, часто регулярно доведеться мити і чистити двері тому що на склі неминуче опиняться частинки жирної та парної речовини, але результат справді вартий.

Глухі двері для кухні

Якісні глухі двері на кухні стануть справжнім порятунком тим, хто хоче забезпечити повну звукоізоляцію кухні. Наприклад, якщо кухня служить кабінетом або є любов дивитися щось на кухні і не заважати іншим жителям.

Важливо відзначити, що невеликій кухні підійдуть практично будь-які засклені двері. Але для вибору моделі типу рекомендується уважно підійти до вибору моделей та кольорів міжкімнатних дверей глухого вигляду.

Вибір міжкімнатних дверей для кухні

Перед тим як замовити в triodveri кухонні двері - зверніть увагу на якість та акуратність виготовлення, надійність та міцність фурнітури. Також, щоб двері герметично зачинялися (це особливо важливо для кухні) - тому що це не дозволить поширюватися запахам по всьому будинку.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.