ТОП-5 пральних машин для дому у 2024 році

Тема: Побутова техніка  |   Дата: 28.03.2024

Пральна машина — один із головних видів побутової техніки, яка є у кожному будинку. Різноманітність моделей на ринку сьогодні велика: від недорогих вертикальних варіантів до повнорозмірних фронтальних прань з додатковими можливостями сушіння та парообробки. П'ятірку найкращих моделей з розумним поєднанням ціни та якості зібрали у статті.

LG FH0J3NDN0

Інноваційна модель із запатентованою технологією 6 motion крутить, обертає, розгладжує білизну в процесі прання для бездоганного результату. Інверторний двигун Inverter Direct Drive відрізняється довговічністю та здатний служити роками без поломок, тому виробник надає на нього десятирічну гарантію. Завдяки прямому приводу пральна машина LG практично не шумить, що дозволяє включати її на ніч або в час денного сну малюка. Фірмовий сервіс Smart Diagnosis дає можливість дізнаватися про порушення в робочому процесі в мобільному додатку.

Gorenje WNHPI 60 SCS

Пральна машина з функцією парообробки дозволяє забути про стомлюючу прасування, а також ефективно знищує мікроби та бактерії на текстильних приладдях. Таймер відкладеного старту дозволяє запускати техніку тоді, коли вам потрібно. Програма самоочищення барабана автоматично доглядає баком без використання хімічних засобів. Внутрішній відсік особливої форми перешкоджає тертю одягу та подальшій появі катишків на поверхні тканин.

Indesit OMTWSE 61051 WK

Особлива модель вузького типу ідеально впишеться в малогабаритне приміщення. Три швидкі програми для повного завантаження суттєво заощаджують час користувача. Технологія WaterBalance Plus відповідає за помірне споживання води та миючих засобів, враховуючи кількість речей у барабані, що є дуже економічним. Опція видалення плям дозволяє легко позбутися навіть старих забруднень. Великий цифровий екран ідеальний для зчитування інформації про роботу пральної машини.

Whirlpool WRBSB 6228 B

Компактна машина місткістю до 6 кг пропонує спеціальні програми для різних видів прання та відмінно підходить для домашньої експлуатації. Клас енергоспоживання А+++ свідчить про мінімальну витрату світла. Потрійна сила інверторного двигуна з багатоступінчастою шумоізоляцією гарантує комфортну роботу багато років. Серед інших плюсів пральної машини Whirlpool є відкладений старт, цифровий дисплей та захист від дітей.

Samsung WW70T3020BW

Унікальна модель з функцією повноцінного прання лише за 18 хвилин сподобається всім, хто економить час. Технологія очищення барабана Drum Clean мінімізує догляд побутової техніки. Фірмовий мотор Digital Inverter відрізняється тихою роботою, зносостійкістю та енергоефективністю. Функція відстрочення закінчення циклу Delay End дає можливість завжди діставати з машини свіжу та ідеально чисту білизну.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.