Як вибрати скло на айфон 15: чотири основних критерії

Тема: Аксесуари для гаджетів  |   Дата: 09.04.2024

Пошкодження екрану – часта проблема при активному користуванні смартфоном. Навіть дисплей Ceramic Shield, яким оснащений модний iPhone 15, не застрахований від втрати первинного вигляду та зниження функціональності. Щоб надовго зберегти сенсорну панель в належному стані, її варто оснащувати додатковим аксесуаром.

За пошуковим запитом захисне скло для iphone 15 купити можна знайти безліч варіантів протектора для екрану. Розберімося, на які характеристики треба звертати увагу, щоб здійснити вдалу покупку.

Товщина та ступінь загартування

Оптимальна товщина сучасного захисного скла складає від 0,26 до 0,33 міліметра. Такі габарити дозволяють зробити протектор практично невидимим і невідчутним на екрані. Завдяки мінімальній товщині зберігається швидкість відгуку сенсорної панелі. 

Сьогодні набуло особливої популярності загартоване захисне скло. Такий аксесуар вирізняється підвищеною твердістю – він максимально нечутливий до механічних впливів. Тож, якщо ви шукаєте ультраміцний протектор, звертайте увагу на моделі з позначкою 9Н. 

Оформлення країв

Якщо раніше захисне скло було тільки з прямими краями, то зараз користувачам пропонують вибір між моделями з різним фрезеруванням. Великої популярності набули аксесуари типу 2,5D та вище. Такі вироби мають скошені або заокруглені краї, приємніші на дотик та ергономічніші, ніж у класичному варіанті.

Окремим різновидом скла 3D є моделі Full Screen. Вони мають невелику різницю в ширині рамки та підходять під усі чохли. 

Покриття

Від особливостей покриття скла часто залежить зручність користування екраном девайса. Наприклад, глянцевий варіант забезпечує найкращу передачу кольорів і яскравості, а матові моделі мають антиблікові властивості. 

Хороше захисне скло повинне мати олеофобний шар. На такому аксесуарі не лишаються відбитки пальців та жирні розводи. 

Додаткові функції

Властивості сучасного захисного скла часто виходять на межі захисної функції. Найяскравіший приклад – моделі “антишпигун”. Вироби цього типу мають спеціальний фільтр, що приховує зображення на екрані, якщо на нього дивитися під певним кутом. Таким чином, людина, що стоїть поряд із користувачем, замість картинки бачить лише затемнений дисплей.

До категорії багатофункціональних можна віднести й гібридний еластичний протектор, що поєднує в собі властивості скла та захисної плівки.

Перед покупкою захисного скла обов’язково перевіряйте сумісність обраної моделі з вашим смартфоном. Лише правильно підібраний протектор забезпечить оптимальне прилягання до сенсорної панелі та її ефективний захист.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.