Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

РОУЗ ТЕЙЛОР, СТУДІЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПОШИТТЯ ОДЯГУ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ПОШИТТЯ ПАЛЬТО
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Чоловіче пальто зшите на замовлення - це виріб, виготовлений за Вашими індивідуальними параметрами і тільки для Вас. Це абсолютно інше відчуття комфорту і якості в порівнянні з купівлею готової продукції у магазинах.
ПОШИТТЯ КУРТКИ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Чоловіча куртка - це верхній одяг, який не тільки зігріває в холодну пору, але ще і відмінно підкреслить смак свого власника. Щоб такий одяг ідеально сідав по фігурі, рекомендуємо скористатися послугою пошиття на замовлення в одиничному екземплярі.
ПОШИТТЯ ЧОЛОВІЧОГО КОСТЮМУ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Ви можете замовити чоловічий костюм в нашому ательє і переконатись, що індивідуальне пошиття - це зручно, легко і доступно. У нас є спеціальне обладнання, досвідчений персонал, відповідні тканини і хороша фурнітура.
ПОШИТТЯ СОРОЧКИ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Пошиття чоловічих сорочок - це складний і кропіткий процес, адже сорочка є одним з основних предметів чоловічого гардероба. Наш досвідчений персонал відшиє сорочку по будь-якому ескізу, будь-якої складності та матеріалу.
ПОШИТТЯ ЖИЛЕТУ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Вдало та доречно підібраний образ додає впевненості, що так важливо під час будь-якої події. У нас Ви зможете пошити чоловічий жилет на різноманітні події з дрес-кодом або ж вільного стилю.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.