Контакти

Адреса:
м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МРІЙНИКИ, ЛІТНІЙ ДИТЯЧИЙ ТАБІР

Контакти

Адреса:
м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
м. Львів
Телефони:

Діяльність

Літо - найбільш очікувана пора року для дітей, коли вони можуть насолоджуватися свободою і активним відпочинком. І щоб діти провели цей час з користю і задоволенням, ми запрошуємо в літній табір у мальовничий Орявчик!

Тут ми забезпечуємо нашим маленьким гостям все, що необхідно для комфортного та цікавого відпочинку. Ми пропонуємо окремий від решти мешканців хостел з усіма зручностями. Кожне дитя матиме власне ліжко та шафу для зберігання особистих речей. Тут вони зможуть насолоджуватися спокійним сном після насиченого дня.

На території табору є критий басейн, де діти зможуть купатися за будь-яких погодних умов. Ми дбаємо про безпеку кожного дитини, тому наші інструктори з належними знаннями та досвідом будуть присутні поруч з дітьми під час купання.

Наші аніматори приготували насичену програму для дітей протягом дня. Тут вони зможуть брати участь у різноманітних іграх та заняттях, розвивати свої творчі здібності та отримувати нові знання. Також у програмі передбачені екскурсії до цікавих місць в мальовничому Орявчику, які залишать незабутні враження у дітей.

Не варто забувати, що літо - це час підготовки до нового навчального року. У нашому таборі ми надаємо можливість дітям підготуватися до ЗНО/НМТ та IELTS.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 05.05.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.