Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Курмановича, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕККЕР, ФАБРИКА МЕБЛІВ

Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Курмановича, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Курмановича, 9
Телефони:

Діяльність

Меблі для оселі, ліжка , меблі з дерева, меблі ручної роботи, меблі на замовлення.

Інформація

Меблі EKKER –виготовлені з найкращих меблевих матеріалів. Балки каркасу на яких припадає найбільше силове навантаження, виготовлені з сухого букового бруса січенням 50*50мм. До них кріпиться несуча система сидінь з стальної пружини-змійки. Самі сидіння являють собою «седвіч» який складається з повсті, пружин «бонель», високоеластичних пінополеуретанів різної щільності та вкладних подушок з синтетичного, або натурального пуху. З метою забезпечення чохлів меблів від нищення внаслідок перепаду температур в приміщенні, всі чохли підшиваються синтепоном.
Важливим фактом є те, що підлокітники, спинки та сидіння диванів є швидкозйомними. Вони кріпляться на замочках-«блискавках». Церобить наші меблі дуже зручними при транспортуванні в умовах обмеженого простору, наприклад при занесенні в приміщення з вузькими коридорами та шириною дверей мін. 70см. Крім цього при пошкодженні зйомних частин меблів їх набагато легше зняти та замінити на нові, для цього не потрібно знімати, розшивати та перетягати весь чохол втрачаючи при цьому велику кількість часу та грошей.
Самі чохли меблів виготовляються з високоякісної шкіри різних цінових категорій та тканин знаменитої італійської фірми «ITALVELLUTI».
За побажанням клієнтів меблі EKKER комплектуються механізмами для щоденного сну типу «седафлекс» ( товшина пружинного матрацу 15см) та гостьовими механізмами «мералат». Особливістю «седафлекса» є те, що його можна складати в диван разом з середнього розміру подушками та ковдрою. Механізми в диванах є швидкозйомними. Щоб зняти механізм досить «відпустити « на два оборота чотири болти М8 на яких кріпиться механізм до рами дивана, і акуратно вийняти його з кріплень. Це робить дивани EKKER ще мобільнішими при перенесенні.
Ми також виготовляємо мякі частини по індивідуальних замовленнях будь-яких форм та розмірів.
TM EKKER запрошує до співпраці ділерів в Україні.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Стахів Маркіян Володимирович

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 02.09.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.