Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

РЕСТАВРАЦІЯ ТА СТОЛЯРНІ РОБОТИ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ВИГОТОВЛЕННЯ, ВСТАНОВЛЕННЯ ДВЕРЕЙ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Виготовлення і встановлення вхідних, міжкімнатних дверей будь-якої складності у Львові та області: стандартних розмірів, арочних дверей по вашому оригінальному дизайну довільної форми, міжкімнатних розсувних дверей, барних дверей високої якості під ваше замовлення, нестандартних дверей по вашому ескізу та інше.
ВИГОТОВЛЕННЯ, ВСТАНОВЛЕННЯ ВІКОН
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Важливий профіль роботи майстерні - виготовлення та встановлення вікон як стандартних, так і різних по формі у Львові та області: стандартних розмірів, арочних вікон по вашому дизайну довільної форми, сторонніх виробників, склопакетів, віконних блоків, нестандартних вікон по вашому ескізу та інше.
ХУДОЖНЯ РІЗЬБА ПО ДЕРЕВУ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Для цінителів неординарних речей майстерня виготовляє накладні декоративні елементи різьбою по дереву: - накладні декоративні елементи різної складності і степені обробки; - встановлення накладних декоративних елементів, як декору, на двері, вікна, меблі; - оформлення інтер'єрів накладними декоративними елементами, всіма видами...
Всього: 3
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.