Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Тютюнників, 55
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЬВІВОРГРЕС, ПРАТ ТЦ

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Тютюнників, 55
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Тютюнників, 55
Телефони:
Факс:

Діяльність

Електромережева компанію | Енергозбереження та енергоаудит | Інженерні комунікації

Інформація

Підприємство з пуску, налагодження удосконалення технології та експлуатації електричних, станцій та мереж ЛьвівОРГРЕС засноване у жовтні 1944 року для надання технічної допомоги у відродженні та розвитку зруйнованої війною енергетики України.

Протягом сорокових років минулого століття наші фахівці виконували роботи на енергетичних підприємствах Західної України, Білорусі та Литви. Поступово діяльність підприємства розповсюдилася на енергосистеми Донбасу, Києва, Харкова, Одеси, Брянська, Латвії, Естонії, Молдови.

У 50-60-х роках минулого століття наші фахівці виконували пусконалагоджувальні і експериментальні роботи на енергоблоках 150, 200 та З00 МВт. Розроблені та впроваджені ними технічні рішення з оптимізації теплових і електричних схем, режимів роботи та автоматизації обладнання цих блоків, дозволили покращити їх техніко-економічні показники та підвищити надійність роботи.

З 1970 року підприємство розпочало роботи на устаткуванні та системах енергоблоків 800 МВт ТЕС і енергоблоків 440 та 1000 МВт АЕС. Було проведено пуско-налагоджувальні роботи на устаткуванні машинного залу, котлів, турбоустановок, систем автоматичного керування та захисту, хімводоочищення та водного режиму, систем циркуляційного водопостачання і вентиляції, контроль якості металу та зварювання.

Наші фахівці впродовж розвитку підприємства брали участь у пуску та налагодженні понад сотні об’єктів енергетики в Аргентині, Бангладеш. Болгарії В’єтнамі, Греції Індії Іраку, Ірані, на Кубі, у Кувейті, Монголії, Німеччині, Пакистані, Польщі, Румунії, Туреччині, Угорщині, Югославії.

Сьогодні ми пропонуємо комплексні рішення, які базуються на багаторічному досвіді роботи.

Бажаючи максимально задовольнити потреби Замовників, в останні роки підприємство практично усі роботи виконує комплексно – ”під ключ”. А це означає, що крім традиційних налагоджувальних робіт, підприємство виконує проектні роботи, крупно агрегатне збирання апаратури, комплектацію, поставку та впровадження в експлуатацію. Наші замовники - потужні атомні та теплові електростанції, теплові та електричні мережі, районні котельні.

Інженерно-технічний потенціал підприємства - це колектив чисельністю 400 працівників, який здатен вирішити технічні проблеми будь-якого рівня складності.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Оновлення даних: 21.05.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.