Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Богуна, 15
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

HI PAW HOTEL&CARE, ЗООГОТЕЛЬ ТА ГРУМІНГ-САЛОН

Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Богуна, 15
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Богуна, 15
Телефони:

Діяльність

Наші послуги:
- професійна стрижка собак всіх порід;
- стрижка та купання котів;
- тримінг собак;
- SPA послуги та манікюр;
- послуги зооготелю.

Інформація

Наш грумінг-салон та зооготель Hi Paw hotel&care - місце, де ваші улюбленці перетворюються на справжніх зірок і отримують найкращий догляд та зручне помешкання під час вашої відсутності.

У нашому грумінг-салоні ми пропонуємо повний спектр послуг для догляду за вашими тваринами. Від стрижки та купання до чищення вух та обробки кігтів - наші досвідчені грумінг-мастери знають, як надати вашим улюбленцям найкращий вигляд та підтримувати їх в чудовій фізичній формі.

Наш зооготель - це комфортне і безпечне місце для вашого улюбленця під час вашої відсутності. Зі спеціально обладнаними приміщеннями, індивідуальними загородженнями та високоякісним харчуванням, ми створюємо домашню атмосферу для вашого тваринного друга, де вони відчувають затишок і увагу.

Наша команда з великою любов’ю та турботою ставиться до кожної тварини, надаючи їм індивідуальний підхід та забезпечуючи високий стандарт обслуговування. Ми розуміємо, що ваші улюбленці - це члени вашої сім’ї, і ми робимо все можливе, щоб вони відчували себе затишно та комфортно в нашому грумінг-салоні та зооготелі.

Оберіть наш грумінг-салон та зооготель Hi Paw hotel&care , і ви будете впевнені, що ваші тварини отримають не тільки високоякісний догляд, але й ніжний та відповідальний підхід до свого благополуччя.

Рубрики

Оновлення даних: 22.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.