Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЮНІТІ, ФІТНЕС КЛУБ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
КЛАСИЧНИЙ МАСАЖ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Класичний масаж – лікувальна процедура, спрямована на покращення загального фізичного та емоційного стану людини. Включає у себе низку технік, серед яких погладжування, розтирання, витискання, розминання, вібрації тощо. Всі вони поєднуються та чергуються впродовж сеансу, завдяки чому досягається висока ефективність за короткий час.
ПІЛАТЕС
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Пілатес – це унікальна система вправ, спрямована на пропрацювання глибинних м’язів усього тіла з мінімальним навантаженням на хребет. Тренування за системою Пілатес укріплюють м’язи-стабілізатори, що виконують роль своєрідного корсету, фіксуючи нормальне положення тіла (постави, внутрішніх органів).
СУЧАСНІ ТАНЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Сучасні танці для дітей – чудовий старт для того, щоб почати краще відчувати ритм, розвинути свій власний смак у музиці та творчості загалом й спробувати себе у активності, яка дарувала б гарний настрій та користь для здоров’я. Jazz funk та contemp – це види танців, заняття якими підвищать рівень пластичності та замінять тренування у спортивному залі.
ХАТХА-ЙОГА
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Хатха-йога – особливий вид йога-практик, спрямований на покращення фізичного стану людини та досягнення гармонії. Поєднує у собі виконання різноманітних асан та дихальні вправи.
ФЛАЙ-ЙОГА
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Флай-йога – вид йоги, для занять якою використовуються гамаки. Це корисне та веселе заняття покликане розвинути у дітей відчуття впевненості у власному тілі, перебороти страх висоти та стати на шлях розуміння складової асан йоги.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.