Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЗАЧІСКА ВЕЧІРНЯ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Вечірня зачіска просто необхідна, адже вона допоможе створити святковий настрій на будь-якій вечірці чи святковому заході. Наші перукарі зроблять саме ту зачіску, яка підійде до вашого типу обличчя та образу.
ПОКРИТТЯ ГЕЛЬ-ЛАКОМ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Ми робимо якісний манікюр, який буде міцно триматись та мати відмінний вигляд, не тріскається, не відслоюється, не втрачає блиску.
ВЕЧІРНІЙ МАКІЯЖ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Створимо стильний макіяж, який відмінно підійде до вашого типу обличчя та підкреслить ваш образ, імідж. Ви будете відчувати себе неперевершено на будь-якій події.
НАРОЩУВАННЯ ВІЙ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Сучасна процедура в косметології, яка дозволяє значно збільшувати довжину, об’єм та форму вій. За допомогою нарощування вій можна досягнути ефекту більш виразного погляду.
ФАРБУВАННЯ БРІВ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Корекція та фарбування брів у Львові в нашому центрі допоможе досягти бажаного результату дуже швидко й за розумну ціну.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.