КОТЛОЧИСТ, ПП
Адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОТЛОЧИСТ, ПП

КОТЛОЧИСТ, ПП
Адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
РЕМОНТ КОЛОНОК
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Наша компанія проводить повний спектр послуг по обслуговуванню колонок різних типів і моделей. Проводимо якісний ремонт, чистку та промивку газових колонок.
РЕМОНТ КОТЛІВ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Наші фахівці мають багаторічний досвід, точно знають, як вам допомогти, виконують свою роботу якісно і на совість, щоб ви могли насолоджуватися теплом. Для нас не існує складних або глобальних поломок, ми знайдемо рішення вашої проблеми в індивідуальному порядку. Полагодимо і зробимо капітальний ремонт будь-якого котла.
МОНТАЖ БОЙЛЕРІВ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Забезпечити квартиру, приватний будинок гарячою водою просто -досить лише встановити бойлер. Виробники сучасної водонагрівальної техніки роблять надійне, ефективне і економічне устаткування. І завдання споживачів зводиться до вибору відповідної моделі та грамотній установці, в чому на території Львова вам допоможуть співробітники компанії «Котлосчист».
ПРОМИВКА ОПАЛЕННЯ
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Якщо ви вже зрозуміли, що вам не уникнути виклику майстра по професійній промивці системи опалення, то покладіться на досвід фахівців компанії «Котлочист». У своїй роботі вони використовують якісні розчини провідних європейських виробників, які абсолютно безпечні для використання, не токсичні і мають всі сертифікати.
РЕМОНТ ЕЛЕКТРОННИХ ПЛАТ КОТЛА
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:Щоб уникнути несподіваної поломки рекомендується здійснювати комплексну діагностику пристрої перед початком опалювального сезону. Компанія «Котлочист» здійснюється ремонт електроніки котлів як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Підсумкова вартість залежить від складності ремонту та вартість деталей, однак ми обіцяємо оптимальні ціни і гарантуємо високу якість.
Всього: 5
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.