ЛЬВІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ КОЛЕДЖ ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНОГО ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ
Контакти
Контакти
Діяльність
Пропонуємо молоді отримати повну загальну середню освіту, первинну професійну і неповну вищу освіту на рівні високо кваліфікованих робітників і молодших спеціалістів.
Основною метою навчального закладу є забезпечення якості професійної підготовки фахівців для пріоритетних галузей регіонального готельно-туристичного та ресторанного бізнесу на основі впровадження елементів дуальної моделі професійної освіти.
Інформація
Коледж заснований 11 листопада 1954 р. і дає можливість молоді здобути повну загальну середню освіту, первинну професійну та неповну вищу освіту на рівні висококваліфікованих робітників за професіями: кухар, кондитер; кухар, офіціант; кухар (дуальна форма навчання); кухар, піцайола; офіціант, адміністратор; майстер ресторанного обслуговування; майстер готельного обслуговування; агент з організації туризму, адміністратор; продавець продовольчих товарів, агент з постачання і молодших спеціалістів: харчові технології; туризм; підприємництво, торгівля та біржова діяльність.