Контакти

Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 6
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЬВІВСЬКІЙ ТУРИСТИЧНИЙ ЦЕНТР

Контакти

Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 6
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 6
Телефони:

Діяльність

ОСНОВНИМИ НАПРЯМКАМИ Є ТУРИ ДО ЛЬВОВА ТА ЛЬВІВЩИНОЮ:
- тури вихідного дня до Львова та по Львівській області;
- екскурсії по Львову
- майстер-класи
- квести
- страхування і бронювання готелей.

Інформація

У чому переваги Львівського туристичного центру?

Перше і найважливіше– ми обожнюємо свою роботу. Так буває, коли людина із задоволенням робить свою справу і прагне, аби це відчули усі довкола. Ми організовуємо поїздки так, ніби плануємо їх для себе та своїх рідних. Продумуємо кожну деталь, аби цікаво було і дітям, і молоді, і успішним зрілим чоловікам та жінкам. А тому тури, які є у нашому переліку, обов’язково припадуть вам до душі.

Друге – це розумна вартість. Ми прагнемо, аби кожен міг собі дозволити відпочинок. Справжній. З емоціями. Щоб залишилися незабутні спогади. Тому цінова політика Львівського туристичного центру – земна, доступна і приємна.

Третє – комфорт. Зручний транспорт. Продумані маршрути. Комфортні готелі. Насичені програми та активний відпочинок.

А ще – ми команда з характером. Бо буваємо дуже різними. З нами може бути смачно, затишно і романтично. Може бути емоційно і екстремально. Може бути інтелектуально та захопливо. Різні тури. Для людей з різними вподобаннями та темпераментами. Незмінне тільки одне – якість організації мандрівок та екскурсій і професіоналізм кожного члена нашого туроператора у Львові.

Нарешті, ми можемо впевнено сказати, що є туроператором з досвідом. Члени нашої команди мають за плечима 10 років туристичного стажу. Ми знаємо усі “підводні камені” у цій сфері і вміємо їх оминати. Ми маємо великий багаж знань про усі локації, у які вас запрошуємо. Ми працюємо тільки з надійними партнерами, які ніколи не підводять. А тому ваш відпочинок буде безпечним, комфортним і однозначно цікавим.
ЛЬВІВСЬКИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ЦЕНТР– це львівський туроператор з ліцензією на туроператорську діяльність. Ми креативна команда, яка має досвід організації різних видів туристичного відпочинку більше 10 років. Пропонуємо: регулярні екскурсії, квести, майстер-класи, тури у Львові та Львівщиною.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Салига Андрій Олексійович
Рік заснування:
2019
Кількість працівників:
11 чол.
Вища організація:
Львівській туристичний центр

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Оновлення даних: 26.01.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.