Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Золота, 25
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МАКСИМУМ, ПРАВНИЧИЙ ЛІЦЕЙ

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Золота, 25
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Золота, 25
Телефони:

Діяльність

Ми пропонуємо:
Якісні освітні послуги
Школу повного дня
Результативну підготовку до ЗНО з усіх предметів
Спецкурси правничого спрямування
Співпрацю з юридичним факультетом ЛНУ ім. І.Франка
Ставши учнем нашого Ліцею з 10 або 11 класу школяр одночасно отримує “2 в 1”: найякіснішу підготовку до ЗНО найкращими вчителями та викладачами Львівщини і виконання шкільної програми.
Вам більше не доведеться заради підготовки до ЗНО зривати уроки в школі, хвилюватися за учнівську успішність, шукати репетиторів, переплачувати за їх послуги, ризикувати психологічним і фізичним здоров’ям школяра тощо. Школяр отримає усю необхідну підготовку в спокійній, продуктивній та дружній атмосфері. Закінчивши наш Ліцей, отримає атестат про повну загальну середню освіту та найвищий прогрес підготовки до ЗНО. Більше жодних репетиторів !

Новітні методики навчання, зайняття в невеликих класах і групах, найкращі вчителі, найкраще навчальне приладдя та обладнання, забезпечення дворазовим харчуванням і перевезенням учнів з дому і до дому, психологічна та мотиваційна підтримка – це лише невелика частина можливостей Правничого ліцею “Максимум”.

Рубрики

Оновлення даних: 28.10.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.