Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. М. Пимоненка, 3
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОМПАНІЯ VELA, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОСВІТЛЕННЯ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. М. Пимоненка, 3
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. М. Пимоненка, 3
Телефони:

Діяльність

Інтернет магазин освітлення Vela.com.ua пропонує широкий вибір світильників: світлодіодні прожектори, промислові світильники, вуличні світильники, лінійні світильники, трекові системи, світильники для офісу і дому.

Інформація

Наша компанія TM Vela виробляє і постачає якісне світлодіодне обладнання на ринку в Україні, яке в ціновому еквіваленті можна порівняти з мрією. Спочатку це здавалося неможливим, але ми створили таку техніку, яку хочеться купувати собі, хочеться рекомендувати своїм знайомим, а також користуватися нею протягом багатьох років.

Ми група професіоналів, сертифіковані світлотехніки, проводимо розрахунки кількості світильників необхідного для освітлення будь-яких приміщень. На нашому сайті представлені потужні прожектори, акуратні світильники, дизайнерські трекові системи, лінійні світильники, офісні та промислові світильники.
Наша гордість - Дерев’яні світлодіодні світильники. Це не просто світло, а його яскравість, м’якість і надійність в одному плафоні. ВЕЛА створила свій світильник, який подобається клієнтам.

Ви зможете підібрати собі потрібний товар, подзвонити нам і отримати його. У разі чого, ми підкажемо Вам, що краще підійде.

Основними цілями компанії є : впровадження інноваційних технологій та енергозберігаючих систем в Україні, допомога нашим клієнтам в економії електроенергії.

Вибираючи нашу продукцію TM Vela, Ви завжди будете впевнені в її високій якості, надійності, довговічності, безпеки і, що особливо важливо, в її економічності та екологічності!

Купуючи освітлення від Vela - Ви дозволяєте якісному обладнанню стати ще ближче до користувачів в Україні.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2015
Торгові марки:
TM Vela (Україна)
EGLO (Австрія)
Kanlux (Польща)

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 17:00
Оновлення даних: 22.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.