Універсальний львівський довідник

ЛЬВІВСЬКІ ПЛЯЦКИ, ПЕРША МІСЬКА ПЕКАРНЯ СИРНИКІВ ТА ШТРУДЕЛІВ

Фактична адреса:
79008м. Львів, пл. Ринок, 13
Телефон основний:
(050) 3713833

Про компанію

Діяльність підприємства

Рубрики:

Продукція, послуги:

Перша міська пекарня сирників та штруделів «Львівські пляцки» - місце, куди приходять на запах, а залишають з найсмачнішими спогадами.

Рекламна інформація:

Пляцки - найбільш знатні та найбільш популярні львів’янами смаколики. Кожна львівська господиня вміє приготувати люксичний сирник, а штруделі кожна газдиня вдосконалює на свій смак, додаючи неймовірні соси за власними рецептурами й передаючи їх з покоління в покоління.

Штруделі попали в Галичину за бабці Австрії. Сам цісар Франц Йосиф полюбляв поласувати яблучним штруделем з ванільним соусом та кавою. А ще неречених в Астрії колись обирали за вмінням готувати штрудель. Тісто мало бути настільки ніжним і прозорим, щоб крізь нього можна було читати.

Зараз усілякі пляцки є невід’ємною частиною галицької гастрономічної культури. Ми відбираємо найкращі рецепти львівських господинь та готуємо їх у ”Львівських пляцках”.

Ключові слова:

ресторани львова, локаль, фест, локалівські ресторани, мережа локаль, оригінальні ресторани львова, оригінальний ресторан, куди зводити друзів у львові, ресторани львів, ресторан-музей, ресторани у львові, найкращі ресторани львова, кращі ресторани львова, ресторани львова відгуки, львівські ресторани, ресторани львівщини, кафе ресторани львова, ресторани в центрі львова, кафе бари ресторани львова, кафе пляцки меню, фото львівські пляцки, львівські пляцки ціни, львівські пляцки карта, цікаві кафе у львові, цікаві ресторани львова, цікаві заклади львова, цікаві місця у львові, де відсвяткувати день народження у львові, де смачно пообідати, перекусити в центрі львова на площі ринок

Години роботи

Понеділок:
від 08:00 до 23:00
Вівторок:
від 08:00 до 23:00
Середа:
від 08:00 до 23:00
Четвер:
від 08:00 до 23:00
П'ятниця:
від 08:00 до 23:00
Субота:
від 08:00 до 23:00
Неділя:
від 08:00 до 23:00

Службова інформація

Дата перевірки:
02.03.2016