РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ, ЛЮКС ВАННА
Фактична адреса:
79021, м. Львів, вул. Кульпарківська, 139а
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ, ЛЮКС ВАННА

РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ, ЛЮКС ВАННА
Фактична адреса:
79021, м. Львів, вул. Кульпарківська, 139а
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ, ЛЮКС ВАННА
Фактична адреса:
79021, м. Львів, вул. Кульпарківська, 139а

Діяльність

Фото — РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ, ЛЮКС ВАННА Приймаємо замовлення на послугу реставрація ванн.
Методи реставрації:
- емалювання;
- наливний акрил;
- наливний (ванна у ванну).

Найменування робіт, які ми пропонуємо:
- повна реставрація ванни Емаллю;
- повна реставрація ванни Акрилом;
- часткова реставрація ванни;
- відновлення душових піддонів;
- шпаклювання сколів;
- встановлення сифону;
- поклейка кутників;
- зняття попередньої реставрації;
- додати колір;
- демонтаж сифону.

Інформація

Втомилися від непривабливого вигляду ванни або піддону душової кабіни? Чи плануєте купувати нову ванну, тому що стара втратила функціональність та початкові зовнішні дані? Зверніть увагу на послуги нашої компанії. Реставрація ванн в нашому виконанні - це якісне відновлення покриття з використанням наливного акрилу, який на практиці довів доцільність застосування.

Компанія LuxVanna більше 8 років надає послуги з реставрації ванн акрилових, чавунних, металевих. Працюємо з клієнтами зі Львова та інших міст України, маючи розширену партнерську мережу. Наші замовники - люди, які дбайливо ставляться до сімейного бюджету, вибирають практичний метод оновлення ванни, що втратила зовнішню привабливість і функціональність.

Як працюємо?
Реставрація ванни в нашому виконанні-високоякісна послуга із застосуванням наливного акрилу. Наші фахівці не використовують акрил з балончиків, який наноситься шаром 1-2 мм. Його зносостійкість мінімальна - тріскається, жовтіє, не витримує значних робочих навантажень. Всі фахівці, які працюють в нашій компанії, проходять спеціальну підготовку, знають всі нюанси, дотримуються технології нанесення рідкого акрилу. В результаті реставрації клієнт отримує ванну ще краще нової - внутрішня поверхня гладка, глянцева, без найменших дефектів, нерівностей.
Працюємо офіційно та професійно!

Як надаємо сервіс?
Ваше звернення в нашу компанію, і наші фахівці виїдуть на вказану адресу щоб вирішити проблему із застарілою ванною. Вам не потрібно її демонтувати і вивозити з квартири - всі роботи виконуються у вашій ванній кімнаті.

Реставрація ванн Львів складається з декількох етапів:

1) Попередні роботи - очищення поверхні від забруднень, знежирення із застосуванням спеціальної побутової хімії. Ретельне висушування поверхні.
2) Основний етап - нанесення на поверхню ванни рідкого акрилу. Процес виконується зверху вниз з ретельним розподілом складу по поверхні. Процедуру виконують фахівці з багаторічним досвідом роботи, які не допускають помилок. В результаті ванна клієнта буде ідеально гладкою та рівною.
3) Завершальний етап - висихання. Ванною користуватися можна тільки після повного висихання рідкого акрилу, на цей процесс потрібно до 48 годин. Передчасна експлуатація ванни призведе до деформації наливного акрилу.
Щоб реставрація ванн була виконана якісно, ​​потрібно дотримуватися температурного режиму - бажана температура в приміщенні при висиханні акрилу - 20 градусів. Занадто нагріте повітря не дозволить своєчасно висушитися акрилу - він стікатиме з поверхні ванни.

Чому реставрація ванн Львів - вигідна пропозиція для клієнтів?
Реставрація - відновний процес з мінімальними витратами часу та коштів. Якщо порівняти вартість хорошої ванни з ціною наших послуг, то різниця суттєва. При цьому клієнт не несе ніяких додаткових витрат - він платить тільки за сервіс та рідкий акрил, а при покупці ванни потрібно ще заплатити за її доставку та вивіз старої сантехніки. На демонтаж старої і встановлення нової ванни потрібно витратити час, а якщо його немає у замовника, то викликати фахівця та оплатити його послуги.

Термін експлуатації ванни, покритої рідким акрилом - більше 10-15 років при дотриманні дуже простих правил. За ванною потрібно доглядати без використання абразивних засобів, які дряпають поверхню - це призводить до передчасного зносу покриття.

Наш менеджер завжди готовий проконсультувати клієнта з будь-якого питання, пов’язаного з реставрацією ванн у Львові. Ваше питання не залишиться без уваги співробітника компанії LuxVanna.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Наконечний Михайло Ярославович — керівник
Рік заснування:
2012
Кількість працівників:
8 чол.
Торгові марки:
Lux Vanna (Україна)

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 22:00
Вівторок:
08:00 — 22:00
Середа:
08:00 — 22:00
Четвер:
08:00 — 22:00
П'ятниця:
08:00 — 22:00
Субота:
08:00 — 22:00
Неділя:
08:00 — 22:00
Оновлення даних: 24.10.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

реставрація ванни львів, відновлення ванн у львові, акрил для ванни ціна, реставрація сталевої, чавунної, акрилової ванни, ремкомплект для ванн, ремонт ванни, замовити реставрацію ванни, емалювання ванни, ванна у ванну вартість

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.