Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. вул. Б.Хмельницького, 302
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОМПАНІЯ МОЛОДО

Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. вул. Б.Хмельницького, 302
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. вул. Б.Хмельницького, 302
Телефони:

Діяльність

Компанія MOLODO є ексклюзивним партнером бренду «Карпатська Джерельна». Нашим клієнтам доступний широкий вибір мінеральної води від цього виробника, від невеликих пляшок об’ємом 0,5 л до бутлів літражем 18,9 л. Також на сайті вас очікує широкий асортимент якісної питної води від провідних лідерів українського і європейського ринку. Серед представленої продукції ви неодмінно зможете знайти оптимальний для вас варіант як для щоденного споживання, так і для підтримки здоров’я.

Інформація

MOLODO, українська інноваційна компанія, перевтілює сучасний підхід до доставки води, акцентуючи увагу на екологічності, якості продукту та відмінному обслуговуванні клієнтів. Наша діяльність розповсюджується по Києву та його околицях, Львову, Луцьку, Івано-Франківську, Ужгороду та відповідних областях, де ми забезпечуємо доставку чистої та свіжої питної води.

Особливу увагу в MOLODO приділяється сталості довкілля та забезпеченню здоров’я споживачів. Ми використовуємо тільки найкращі методи фільтрації та очистки води, щоб гарантувати її найвищу якість. Наше обладнання для води - це не тільки кулери та аксесуари, але й естетичні рішення, які гармонійно вписуються в будь-який простір.

У MOLODO ми прагнемо до того, щоб кожна доставка була не просто транзакцією, а створенням стійких відносин з нашими клієнтами. Наша мета - не лише задовольнити потреби в питній воді, але й сприяти здоровому способу життя, надаючи індивідуальний підхід та увагу до деталей. У MOLODO ми віримо, що доступ до якісної води - це ключовий елемент здоров’я та благополуччя кожної людини.

Рубрики

Оновлення даних: 26.12.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.