Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

SMAKI-MAKI, ДОСТАВКА ПІЦИ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — SMAKI-MAKI, ДОСТАВКА ПІЦИ Замовляйте доставку найсмачнішої піци у Львові:

ВЕГЕТЕРІАНСЬКІ ПІЦИ
- вегетеріанська;
- 4 сири;
- Маргарита;
- грибна.

ГОСТРІ ПІЦИ
- Д’явола;
- Інферно.

ТА ІНШІ:
- з копченою куркою;
- з шинкою та грибами;
- з мисливськими ковбасками;
- сирна з беконом;
- BBQ;
- Цезара;
- Капричоза;
- Наполі;
- бургер;
- карбонара;
- гавайська;
- ніжна;
- мікс;
- мілано;
- 4 м’яса.

Доступні для замовлення розміри: 22 см, 30 см, 40 см.

Інформація

Італійці подарували нам справжнє щастя смаків - піцу. Проте їхати до цієї країни зовсім не обов’язково, адже на вас завжди чекає смачна піца з різноманітними начинками в онлайн-ресторані Smaki-Maki у Львові.

Яку ж піцу обрати? Коли хочеться спробувати усе й одразу: мікс з 4 сирів чи 4 м’яса, мега-гостру чи вегетеріанську, тоді не варто собі відмовляти і взяти декілька маленьких - 22 см. Якщо ж у вас вже є свій фаворит і ви точно знаєте, яку піцу хочете скуштувати, середня стандартна піца 30 см - ідеальний варіант. А для великої компанії друзів у нас є піца-гігант - 40 апетитних сантиметрів зі хрусткою скоринкою. А якщо у вас День народження, то у нас є для вас гарна новина - оберіть будь-яку піцу, а потім отримайте ще одну в подарунок!

Здійснювати замовлення у нас - це правильне рішення, завдяки спеціальним акціям, пропозиціям та цілодобовій доставці. Ми здійснимо швидку доставку всього за 29 хвилин. За спізнення компенсовуємо 1 хв = 1 грн.

Замовляйте доставку піци у Smaki-Maki та відчуйте щастя кожною клітинкою тіла. Спробувавши раз - уже не зможете її забути!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 24:00
Вівторок:
00:00 — 24:00
Середа:
00:00 — 24:00
Четвер:
00:00 — 24:00
П'ятниця:
00:00 — 24:00
Субота:
00:00 — 24:00
Неділя:
00:00 — 24:00
Оновлення даних: 22.08.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

піцерія у львові, доставка піци львів, замовити піцу у львові, безкоштовна доставка піци, доставити піцу додому, вегетеріанська піца у львові, піца цезара ціна, піца чотири сири ціни, замовити гостру піцу, піца маргарита купити, доставка їжі в офіс, найсмачніша піца у львові, купити піцу, доставка смачної піци, піца 2+1, замовити піцу гавайська, піца львів акції, цілодобова доставка піци, найсмачніша піца з доставкою, смакі-макі, смакі макі

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.