Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

SMAKI-MAKI, ДОСТАВКА ПІЦИ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — SMAKI-MAKI, ДОСТАВКА ПІЦИ У нас ви можете замовити:

ГОСТРІ ПІЦИ
- Інферно;
- Д’явола.

ВЕГЕТЕРІАНСЬКІ ПІЦИ
- Маргарита;
- грибна;
- вегетеріанська;
- 4 сири.

ТА ІНШІ:
- Цезара;
- Капричоза;
- Наполі;
- BBQ;
- ніжна;
- мікс;
- бургер;
- карбонара;
- гавайська;
- мілано;
- з копченою куркою;
- з шинкою та грибами;
- з мисливськими ковбасками;
- сирна з беконом;
- 4 м’яса.

Розміри: 22 см, 30 см, 40 см.

Інформація

Піца - популярна страва у багатьох країнах. Навіть у ситої людини при згадці про неї знову з’явиться апетит. На сьогоднішній день існує велике різноманіття її видів, які ви можете замовити у Smaki-Maki - доставка піци у м. Вінниця. Завдяки широкому вибору, очі розбігаються і складно знайти найкращий варіант, але ми вам підкажемо та допоможемо!

Smaki-Maki стане надійним помічником, якщо несподівано прийшли гості, а у вашому холодильнику порожньо, якщо плануєте провести романтичну вечерю разом зі своєю коханою людиною чи просто смачно повечеряти після роботи не витрачаючи час на готування. Ми здійснимо швидку доставку всього за 29 хвилин. За спізнення компенсовуємо 1 хв = 1 грн.

Наші піцайоло у приготуванні використовують секретний інгрідієнт - любов до своєї справи. Вона відчутна при кожному шматку піци, особливо якщо ви поділяєте її з рідними людьми. Неможливо встояти перед сиром, який тане у роті та не посміхнутися при цьому ближньому.

Піца - це любов, а Smaki-Maki готові вам її швидко доставити!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
11:00 — 22:30
Вівторок:
11:00 — 22:30
Середа:
11:00 — 22:30
Четвер:
11:00 — 22:30
П'ятниця:
11:00 — 22:30
Субота:
11:00 — 22:30
Неділя:
11:00 — 22:30
Оновлення даних: 22.07.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

доставка піци вінниця, замовити піцу в вінниці, вегетеріанська піца в вінниці, безкоштовна доставка піци, доставка їжі, швидка доставка піци, піца 4 сири з доставкою, купити піцу, замовити піцу маргарита, купити вегетеріанську піцу, найсмачніша піца в вінниці, гостра піца доставка, замовити піцу капрічоза, доставка їжі в офіс, піца цезара ціна, піца гавайська з доставкою, піца карбонара недорого, замовити піцу наполі, піца 2+1, піца капричоза з доставкою, смакі-макі, смакі макі

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.