Контакти

Адреса:
79052, м. Львів, вул. Широка, 66
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БАЛАКУН, РЕМОНТ МОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

Контакти

Адреса:
79052, м. Львів, вул. Широка, 66
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79052, м. Львів, вул. Широка, 66
Телефони:

Діяльність

Комплексний ремонт мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків та фотоапаратів. Це команда, яка готова в будь-який час допомогти Вам вибрати стильний телефон чи планшет, а також підібрати необхідний аксесуар! Їхні магазини завжди стежать за появою нових гаджетів та аксесуарів на ринку. Намагаються першими мати у своєму арсеналі всі новинки. Весь товар представлений у них супроводжується гарантією, так як займаються тільки сертифікованою продукцією.
Спеціалісти готові повернути до життя тeлeфoни таких виробників як Sonу, Motorola, Nokia, LG, Flу, Samsung, HTC, Asus, Apple iPhone.
Виконують ремонт смартфонів будь-якої складності, пропонують різні варіанти запчастин.
Ви можете скористатись послугою їхніх курєрів.

Інформація

Для діагностики та ремонту використовують професійне обладнання та кваліфікованих спеціалістів. Перед початком ремонту виконують безкоштовну діагностику всього пристрою.
Надають гарантію 6 місяців на ремонт смартфона.
Це команда, яка готова в будь-який час допомогти Вам вибрати стильний телефон чи планшет, а також підібрати необхідний аксесуар! Весь товар представлений у них супроводжується гарантією, так як вони займаються лише сертифікованою продукцією.

Рубрики

Оновлення даних: 15.07.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.