PERUKAR.COM, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН
Адреса:
69000, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 82
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

PERUKAR.COM, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН

PERUKAR.COM, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН
Адреса:
69000, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 82
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
PERUKAR.COM, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН
Адреса:
69000, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 82

Діяльність

Фото — PERUKAR.COM, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН Пропонуємо широкий спектр продукції:

- МАШИНКА ТА АКСЕСУАРИ
машинки для стрижки, машинки для барберів, тримери для стрижки, електробритви, тримери для носа та вух, ножі до машинок, аксесуари для електробритв, аксесуари до машинок та ножів, насадки до машинок, засоби для догляду за машинками, перетворювачі напруги.

- ФЕНИ ТА ДИФУЗОРИ
всі професійні фени Andis, Babyliss Pro, Coifin, Ga.Ma, GammaPiu, Jaguar, Moser, Oster, Wahl, набори фенів, фен-щітка, дифузори та насадки, тримачі до фенів.

- ПЛОЙКИ ТА ВИРІВНЮВАЧІ
вирівнювачі для волосся, плойки конусні, термозахист для волосся, плойки для волосся, плойки автоматичні, плойки гофре, термо бігуді.

- ПЕРУКАРСЬКІ НОЖИЦІ
ножиці прямі, філіровочні, для лівші, набори ножиць, гарячі ножиці, чохли до ножиць, аксесуари до ножиць, прикраси до ножиць.

- ГРЕБІНЦІ, ЩІТКИ, БРАШИНГИ
брашинги, гребінці, набори гребінців, щітки для укладки, масажні щітки, гребінці для бороди, щітки для бороди, аксесуари для гребінців, брашинги Eco, гребінці Eco.

- ПЕРУКАРСЬКІ АКСЕСУАРИ
пеньюари для стрижки, одяг для майстрів, зажими для волосся, одноразова продукція, аксесуари для фарбування, аксесуари для перукарів, бритви та леза, аксесуари для гоління, щітки для змітання волосся, розпилювачі води, дезінфекція для салонів, ємності для інструменту, навчальні голови, промо товари.

- САЛОННЕ ОБЛАДНАННЯ
крісла для перукарень, крісла для Barbershop, дитячі перукарські крісла, стільці для майстрів, мийки перукарські, гідромасажні ванни для ніг, кушетки для салону, крісла для педикюру, візки перукарські, устаткування для візажу, лампи-лупи.

- ЗАСОБИ ДЛЯ ДЕПІЛЯЦІЇ
віск в касетах, віск у банках, віск гарячий, віск в дисках, віск в смужках, воскоплави, засоби для догляду, аксесуари для депіляції.

- ПРОФЕСІЙНА КОСМЕТИКА ТА ДОГЛЯД
жіноча та чоловіча косметика, засоби для догляду за бровами та віями.

- ВСЕ ДЛЯ ГРУМІНГУ
машинки для стрижки тварин, тримери для стрижки тварин, ножі для стрижки тварин, фени для грумінгу, ножиці для грумінгу, одяг та аксесуари для грумінгу, петлі для утримування собак, косметика для тварин, прикраси для тварин, манекени для грумінгу, ручний інструмент, обладнання для грумінгу, креативний грумінг.

Інформація

Якщо ви плануєте відкрити власний салон краси, барбершоп чи перукарню, потрібно потурбуватися про обладнання та інструменти, якими будуть надаватись послуги. Зазвичай пошуки займають дуже багато часу, адже шукати професійні засоби і замовляти їх в різних місцях справа не з легких.

Саме тому на допомогу вам прийде Perukar.com - один з найбільших українських інтернет-магазинів, який пропонує купити інструменти призначені для перукарів, барберів, грумерів, косметологів, візажистів. В ассортименті є всі необхідні аксесуари для профессійної та навчальної діяльності у індустрії краси кращих американських брендів, таких як: Oster, Andis і Wahl, італійських брендів: Coifin, Depilia, GammaPiu, Ga.Ma, Dana Italia

У нас працюють менеджери, які знають все про наші товари, і з радістю нададуть консультацію по аспектах технічного чи естетичного характеру.

Вся продукція сертифікована, відповідає міжнародним стандартам якості і забезпечується гарантійним зобов’язанням.

Доставка продукції здійснюється транспортною компанією ”Нова Пошта” по всій території України щодня, крім вихідних - субота та неділя.

Обирайте найкраще разом з Perukar.com.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Неділя:
09:00 — 16:00
Оновлення даних: 12.06.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

обладнання для перукарні, інтернет-магазин все для салонів краси, товари для перукарів, інструменти для перукарів, перукарське обладнання ціни, купити перукарські інструменти, інструменти для барбера, набір барбера ціна, замовити салонне обладнання, засоби для депіляції ціна, товари для грумінгу в україні, інструменти для грумінгу ціна, магазин професійної косметики запоріжжя, крісла для салонів краси, перукарське крісло вартість, купити фен для волосся, плойка недорого, інтернет магазин косметики, обладнання для грумінгу в україні, професійні інструменти для перукарні, купити кушетки для салону, крісла в барбершоп україна

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.