АРАРАТ ХОЛ, РЕСТОРАН КАВКАЗЬКОЇ КУХНІ
Контакти
Контакти
Діяльність
Пропонуємо:
- різноманітні автентичні страви кавказької кухні;
- вино та коньяк від кращих кавказьких виробників, крафтові напої;
- великий літній майданчик;
- зали – один суто ”чоловічий”, інший по-родинному милий і затишний, окремий бенкетний зал місткістю до 60 осіб.
Інформація
Обожнюєте страви кавказької кухні: чурчхела, шурпа, хінкалі, харчо та інше, тоді щиро запрошуємо всіх посмакувати вишуканими стравами з мангалу, та гарно провести час у таверні справжньої кавказької кухні ”Арарат Хол” у м. Львів.
Наші працівники - це кваліфікований, вічливий персонал та шеф-кухар, що неодноразово посідав призові місця в кулінарних змаганнях та входить у десятку найкращих кухарів світу з кавказької кухні. Усі страви готуються за традиційними кавказькими рецептами. В ресторані панує товариська, по-домашньому тепла атмосфера.