KINGDOM KIDS, МЕРЕЖА ДИТЯЧИХ САДКІВ
Фактична адреса:
79040, м. Львів, вул. Чорнобаївська, 43Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

KINGDOM KIDS, МЕРЕЖА ДИТЯЧИХ САДКІВ

KINGDOM KIDS, МЕРЕЖА ДИТЯЧИХ САДКІВ
Фактична адреса:
79040, м. Львів, вул. Чорнобаївська, 43Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
KINGDOM KIDS, МЕРЕЖА ДИТЯЧИХ САДКІВ
Фактична адреса:
79040, м. Львів, вул. Чорнобаївська, 43Б
Телефони:

Діяльність

Фото — KINGDOM KIDS, МЕРЕЖА ДИТЯЧИХ САДКІВ Садки повного дня (з 8.30 до 19.00) та міні-садок (до 13.00) функціонуватимуть на зручній дистанції.

З нами ви обираєте:
- Компанію з досвідом 5 + років;
- Якісні розвиваючі заняття для дітей від вихователів з педагогічною освітою та досвідом від 1 року;
- Додаткові творчі та спортивні студії;
- Заняття англійською;
- Турботу, догляд та абсолютну безпеку дитини в приміщенні з пультом охоронної служби, сигналізацією та відеонаглядом;
- 5-разове здорове харчування стравами, що готує кухар на власній кухні;
- Естетично оформлені, функціональні, комфортні приміщення в паркових зонах.

Набір у групи:
- Від 1 року. Ексклюзивна можливість оточити дитину турботою та професійним доглядом без допомоги няні. Міні-групи та м`яка адаптація для найвищого комфорту вас та вашої дитини;
- Ясельна група для дітей від 1 року 6 місяців;
- Молодша група;
- Середня група;
- Preschool (2 роки до школи). Ми відповідаємо не тільки за бездоганний догляд та щасливий стан вашої дитини, а і за якість отриманих нею знань. З цієї причини наші вихованці освоюють програму підготовки до школи за два роки. При цьому в них лишається все необхідне для щасливого дитинства: ігри в приміщенні та на свіжому повітрі, обідній сон, якісні іграшки та дидактичні матеріали;
- Preschool (1 рік до школи). Повноцінна підготовка до навчання у 1 класі, яку автоматично проходять діти на базі старшої групи садочка Kindom Kids.

Інформація

Шукаєте ідеальний садок для своєї дитини? Kingdom Kids - саме те, що вам потрібно! Ми допоможемо у створенні успішного майбутнього вашої дитини!

Наша мета - всебічний і гармонійний розвиток, а також правильне ставлення педагогів дозволить розширити кругозір дитини і дати початок їх творчим, естетичним, розумовим здібностям.

Прийшовши до нас, ваші дітки потрапляють у дивовижний світ дитинства. Кожного дня їх чекає багато нових та цікавих відкриттів.
Розклад в дитячих садочках Kingdom Kids складений таким чином, щоб інтелектуальні заняття чергувалися зі спортивними та творчими. Адже це відіграє велику роль у розвитку дитини.
У нашому колективі працюють кращі педагоги вузького профілю, які вивчають з дітьми англійську мову, розвивають творчі та спортивні таланти.

Ми прагнемо, щоб кожна дитина, яка відвідує наш дитячий садочок, з гордістю відчувала себе частиною нашої великої і дружньої команди.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 19:00
Вівторок:
08:30 — 19:00
Середа:
08:30 — 19:00
Четвер:
08:30 — 19:00
П'ятниця:
08:30 — 19:00
Оновлення даних: 18.10.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

дитячий садок львів, школа раннього розвитку у львові, дитячий садок залізничний район, англійська мова для дітей у садочку, садок повного дня франківський район, садок неповного дня львів, садок біля південного, розвиваючі заняття для дітей, найкращі садочки львова

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.