Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Володимира Великого, 34
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ДРОПШИППІНГ, ПОСТАЧАЛЬНИК

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Володимира Великого, 34
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Володимира Великого, 34
Телефони:

Діяльність

Шукаєте надійного партнера для роботи по Дропшиппінг? Набридло, коли постачальник не надсилає товар вчасно? Ви продали товар, а його немає в наявності?
Компанія websklad - це працьовитий колектив і новітнє програмне рішення, яке дозволить працювати по Дропшиппінг комфортно.
Ось кілька переваг, які виділяють нас від інших.

точне наявність товару на сайті. Якщо ви робите замовлення через сайт, товар резервується під вас і його неможливо продати іншому партнеру.
відправка товару в той же день, якщо замовлення зроблено до 14:00.
зручний функціонал для замовлень Новою Поштою, Пром, ПромОплатой.
особистий кабінет з відображенням усіх замовлень і їх статусом.
накопичення заробітку на своєму особистому рахунку і виплата за запитом.
низькі ціни на товари. Ми закуповуємо товари великими партіями і постійно шукаємо нових виробників або самі є виробником.
націлені на пошук актуальних і трендових товарів, на яких дуже великий попит. Наприклад, ціна на медичні маски у нас 4 грн / шт. Інші продавці можуть запропонувати таку ціну тільки, якщо ви замовите від 10000шт. Тому робити замовлення ви можете навіть собі в мінімальній кількості 50шт.
зручний імпорт / експорт списку товарів з фото, описом і ключовими словами. Тепер вам не потрібно витрачати час на заповнення товарів
Про компанію

Ми частина вебстудії websoft, яка займається розробкою сайтів і мобільних додатків. Прийшов час, коли ми змогли об’єднати наш досвід як програмістів і підприємців в одному проекті.

Websklad працює з 2018 року. За допомогою високо-ефективного програмного рішення і системності, ми підвищили ефективність кожного працівника. Тому обробити ваше замовлення нам коштує мінімум витрат і часу. Ми, як Дропшиппінг компанія, робимо мінімальну націнку на товари в розмірі 30-50грн і заробляємо на масовості і товарообігу.

Продавайте разом з нами, заробляйте гроші без власних вкладень!

Рубрики

Оновлення даних: 07.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.