Контакти

Фактична адреса:
79014, м. Львів, вул. Черемшини, 31
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СПОРТКОМПЛЕКС, КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ ЛНУ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

Контакти

Фактична адреса:
79014, м. Львів, вул. Черемшини, 31
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79014, м. Львів, вул. Черемшини, 31
Телефони:

Діяльність

Кафедра фізичного виховання та спорту є структурним підрозділом Львівського національного університету імені Івана Франка та забезпечує виконання покладених на неї основних завдань.

Головним завданням кафедри сьогодні є удосконалення навчально-методичної роботи з фізичного виховання та наближення навчального процесу до освітніх норм і стандартів Болонської системи. На кафедрі здійснюється поступовий перехід навчального процесу з фізичного виховання на секційну форму роботи. Студенти мають можливість обрати улюблений вид спорту.

Інформація

Завдяки високому рівню організації спортивної та фізкультурно-масової роботи студенти мають змогу підвищувати свою майстерність у 36 секціях з 26 видів спорту. Усього у групах спортивного вдосконалення займаються щорічно 1054 студенти, а збірні команди Університету беруть участь у змаганнях Всеукраїнського студентського спортивного фестивалю, у яких виборюють призові місця.

Значну увагу кафедра надає організаційно-виховній роботі. Доброю традицією стало проведення спортивного свята Здорова родина», яке кафедра щорічно організовує для співробітників Університету та їхніх сімей; вшанування пам’яті героїв УПА, відвідання Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі. Виховна робота ведеться за місцем проживання студентів (гуртожитки № 2,3,4,5). Тут працює постійнодіючий лекторій «Здоров’я поколінь».

Організовуються круглі столи, бесіди, диспути з проблем здорового способу життя. Щорічно кафедра та спортивний клуб підбивають підсумки спортивних досягнень і вшановують переможців на спортивному вечорі, який проходить у студентському клубі з урочистим нагородженням та культурно-розважальною програмою.
У 2008 році викладачі і співробітники відзначили 60-ти річчя створення кафедри фізвиховання і спорту.

Основним завданням кафедри сьогодні є удосконалення навчально-методичної роботи з фізичного виховання та наближення навчального процесу до освітніх норм і стандартів Болонської системи. На кафедрі здійснюється поступовий перехід навчального процесу з фізичного виховання на секційну форму роботи. Студенти мають можливість обрати улюблений вид спорту.

Рубрики

Оновлення даних: 29.03.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.