ЕКОБУТЕЛ, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕКОБУТЕЛ, ТОВ

ЕКОБУТЕЛ, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЕКОБУТЕЛ, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:

Діяльність

Фото — ЕКОБУТЕЛ, ТОВ Доставка води ”ECOBUTEL” тільки у склі.

Вода ”ECOBUTEL” поставляється тільки в скляних бутлях 11.3 літра (3 галони) вага з ящиком 17 кг, які можна використовувати зі стандартними аксесуарами (кулер, диспенсер, помпа).
Доставка води щодня з 07:00 до 14:00, окрім суботи, неділі та святкових днів.

Екологічно чистий продукт повинен зберігатися в екологічно чистій тарі!

Інформація

В усьому світі давно точаться суперечки з приводу бісфенолу А (BPA), який застосовується як основна речовина при виробництві полікарбонатних бутлів. Одні доводять, що вона є дуже шкідливою і від неї розвиваються дуже небезпечні хвороби, другі це заперечують і стверджують, що в малих дозах вона є безпечною, але досліди тривають. Хочете приймати участь в цих дослідах, чи пити високоякісну воду ECOBUTEL зі скла, не ризикуючи здоров’ям своїх рідних - вибір за Вами !!!

Завод з виробництва води розташований біля підніжжя Карпат і був побудований ще за часів Австро-Угорської імперії. Вода, яку ми видобуваємо, має дуже високі якісні характеристики, тому нашим першочерговим завданням було зберегти ці якості.

У виробництві води ECOBUTEL застосовуються новітні дорогі технології, які дозволяють стабілізувати природні та смакові властивості води без застосування усіляких консервантів в поєднанні зі 100% екологічною скляною тарою, щоб вода, яка потрапила до Вас, володіла первозданними властивостями, іншими словами, щоб у Вас створювалося враження, що Ви п’єте воду безпосередньо з джерела.

ВОДА ECOBUTEL - АБСОЛЮТНА ЯКІСТЬ В УСЬОМУ !!!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Подольський Сергій Олегович — керівник
Торгові марки:
Ecobutel

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 15:00
Оновлення даних: 16.08.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

доставка води у скляній тарі львів, замовити воду в офіс, вода додому, купити воду додому з доставкою по львову, доставка питної води, вода на розлив у склі, смачна вода у скляній тарі з доставкою, доставка бутильованої води, питна вода в скляних бутлях на дім, доставка питної води львів ціни, доставка води львів хороші відгуки, служба доставки води, кулери для питної води, очищена вода, бутильована питна вода, чиста вода замовити, вода питна з доставкою, диспенсер для води, доставка чистої води додому ціна

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.