Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

SHATRYTSA, ЦИГАНСЬКИЙ ШОУ-ТЕАТР

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — SHATRYTSA, ЦИГАНСЬКИЙ ШОУ-ТЕАТР Циганська шоу-програма на весілля, дні народження, ювілеї, бенкети, корпоративи, концерти та будь-які інші свята. У програмі: показові танці, вітання молодят, переодягання гостей, забави та танці з гостями, викрадення молодої та інше.
Виступ триває - 1 год.

Також кабаре програма і українська програма.

Інформація

Якщо у вас скоро весілля чи ювілей близької людини, ви хочете, щоб ваше свято чи свято близької людини було веселим та запам’яталося надовго? Гості залишились задоволені та пішли зі свята сповнені хороших емоцій і незабутніх вражень? Тоді вам у цьому допоможе циганський шоу-театр ”SHATRYTSA”.

Запальні циганські танці та веселі пісні шоу-театру ”SHATRYTSA” - це справжня родзинка будь-якої забави, що не залишить нікого байдужим та створять справжній святковий настрій на цілий вечір.

У своїх виступах поєднуємо танці, спів, розмовний жанр.

Ми їздимо на забави по всій Україні.

Індивідуальний підхід до кожного. Програма виступу корегується відповідно до побажань замовника.

Не прогавте можливість зробити своє свято незабутнім!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Врублевська Аліна — художній керівник
Оновлення даних: 01.12.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

шоу на весілля, розваги на весілля, шоу програма на свято, шоу-програми на весілля, розважальна програма на корпоратив, замовити шоу на корпоративне свято, замовити артистів на свято, найкращі шоу програми у львові, циганське шоу вартість, циганська програма на весілля, цигани на весілля, шоу програма на день народження, цікаві розваги на весілля, чим зацікавити гостей на весіллі, шатрица

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.