ЛЕОМАРКБУД, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЕОМАРКБУД, ТОВ

ЛЕОМАРКБУД, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЛЕОМАРКБУД, ТОВ
Адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:

Діяльність

Фото — ЛЕОМАРКБУД, ТОВ ТзОВ «ЛЕОМАРКБУД» пропонує широкий асортимент продукції за прийнятними цінами і на вигідних умовах:

Залізобетонні вироби:
• кільця, кришки, днища колодязів;
• труби, плити перекриття;
• перемички, фундаментні блоки та інше.

Люки каналізаційні:
• вітчизняного виробництва: чавунні, важкі, середні, легкі та люки пластмасові;
• чавунні чеської фірми KASI.

Насипні матеріали:
• пісок (звичайний, сіяний, митий), скриша,
• щебінь, різних фракцій (5-20 мм, 20-40 мм, 40-70 мм.

Цегла
• М-75,М-100, М-125, М-150, силікатна цегла.

ПРОТИПОЖЕЖНЕ ОБЛАДНАННЯ:
Вогнегасники
Технічне обслуговування вогнегасників
Пожежний Інвентар (Стенди, щити, шафи, ящики для піску)
Знаки пожежної безпеки
Колонки та гідранти
Протипожежні двері

Інформація

ТзОВ «ЛЕОМАРКБУД» - одна із виробничих компаній на ринку залізобетонних виробів Львівщини. Головним напрямком компанії є виробництво і постачання залізобетонних виробів (ЗБВ). Завдяки успішному поєднанню можливостей виробництва, комерційної і маркетингової діяльності, компанія щороку розширює асортимент продукції.

Гарантом нашого успіху на ринку залишається якість продукції, сервіс і персональний підхід до кожного клієнта.

Якість залізобетонних виробів відповідає стандартам. Уся продукція сертифікована, кожне постачання супроводжується паспортом якості підприємства виробника.

Виробництво залізобетонних виробів:
• кільця для вертикальних колодязів діаметрів: 1; 1,5; 2 м;
• плити перекриття (кришки) для вертикальних колодязів;
• днища для колодязів;
• фундаментні блоки;
• кільця опірні.

• будь-який із перелічених товарів доставляємо на об’єкт замовника;
• можливість індивідуальних знижок.
• компанія постійно займається моніторингом цін, щоб запропонувати клієнтам найнижчу ціну та хорошу якість.
• приймаємо індивідуальні замовлення на пошук і доставку будівельних матеріалів.

Продукція ТзОВ «ЛЕОМАРКБУД»
Підприємство має досвід у виробництві залізобетонних виробів. Наші фахівці регулярно працюють над поліпшенням якості продукції, що випускається, тому з кожним роком каталог пропонованих будівельних матеріалів стає все ширше. Сьогодні завод залізобетонних виробів має сучасне обладнання і готовий надати якісну продукцію на вигідних умовах за цілком демократичними цінами.

Найнеобхідніша продукція у Львові та Львівській області.
На даний момент підприємство здійснює свою діяльність в декількох напрямках. Сьогодні ми, виробляємо залізобетонні вироби різноманітного призначення та різновидів, призначених для будь-якого будівництва. Для Вас доступні вироби, виготовлені за сучасними технологіями з використанням матеріалів вищої якості.

Вигідні умови доставки.
Наше виробниче підприємство пропонує для своїх клієнтів вигідні умови доставки продукції. Ми допоможемо прискорити будь-яке будівництво завдяки своєчасній доставці всіх пропонованих нами товарів до будівельного майданчика. У розпорядженні наших клієнтів перевезення ЗБВ та будь- якої продукції, що є в наявності, в короткі терміни прямо до місця будівництва різними видами спец. техніки. Ми намагаємося задовольнити потреби численних будівельників міста Львова та Львівської області, пропонуючи широкий асортимент і продукцію відмінної якості. Наші матеріали відповідають усім сучасним вимогам в будівництві.

Кільця, кришки, дно для колодязів
Каналізаційні колодязі КС- це вироби залізобетонні високої якості, виробництво яких здійснюється з бетону та арматурної сітки у відповідності з діючим ДСТУ 8020.90 (Держстандарт).

Залізобетонні кільця являють собою циліндричну бетонну конструкцію з металевою сіткою всередині товщиною 0,3-04 мм. Цифра в маркуванні колодязя ЗБВ означає який діаметр має кільце по внутрішньому розміру.

Наше підприємство раде Вам запропонувати тільки високоякісні залізобетонні кільця, кришки і днища колодязів. Для виробництва кілець використовуються вібро-форми. Це дає максимально можливе ущільнення бетону відповідно і максимальну міцність наших виробів.

Ціни на ЗБВ для кожного населеного пункту розраховуються індивідуально. Уточняйте у менеджерів.

ФУНДАМЕНТНІ БЛОКИ
Фундаментні ФБС блоки являють собою бетонні блоки для підвальних стін. Фундаментні блоки використовують при будівництві стін підвалів та елементів стрічкових фундаментів. Основне призначення фундаментних блоків – це перерозподіл навантаження конструкції усього будинку на основу. До основних переваг фундаментних блоків можна віднести: довговічність, надійність та високу якість виробів. Блоки фундаментні володіють формою прямокутного паралелепіпеда, вони виготовляються із звичайного важкого бетону і армуються за допомогою монтажної арматури.

Фундаментні блоки — матеріал, без якого складно уявити хоч одне більш-менш капітальне будівництво. Скорочення ФБС означає — фундаментні блоки суцільні. Іноді перекладають як «стінові», але згідно ГОСТу, фундаментні блоки ФБС — це суцільні блоки.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Януш Марія Іллівна — директор
Рік заснування:
2017
Кількість працівників:
10 чол.

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 19.01.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.