Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Валова, 18
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФАКУЛЬТЕТ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ ЛНУ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Валова, 18
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Валова, 18
Телефони:

Діяльність

Факультет веде підготовку фахівців з напрямів “Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія”; “Театральне мистецтво”; “Музичне мистецтво”; “Хореографія”.

На всіх кафедрах готують фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями Бакалавр (чотири роки навчання) та Спеціаліст (1 рік навчання), Маґістр (2 роки навчання). У перший рік діяльності факультету (2004) тут навчались на всіх освітніх напрямках 145 студентів. Сьогодні (2015/2016 н. р.) загальна кількість студентів факультету становить 519 осіб (на денній і заочній формах навчання).

Свій науковий, мистецько-науковий та науково-методичний доробок викладачі факультету публікують у міжнародних та українськихих наукових журналах а також у монографіях, підручниках та навчальних посібниках. Щорічно на факультеті проводять наукові та студентські наукові конференції, де обговорюють сучасні проблеми відповідних галузей наук про культуру, мистецтво, бібліотечну та інформаційну справу.

Інформація

Наш факультет – один із перших культурно-мистецьких факультетів, які було відкрито в українських класичних університетах. Рік заснування факультету – 2004.

Професорсько-викладацький склад факультету упродовж десяти років змінювався кількісно та якісно. Від 119 викладачів (з них – 9 професорів, 26 доцентів, 9 старших викладачів та 74 асистентів) на початку діяльності, сьогодні колектив зріс до майже двохсот викладачів, серед них – 10 професорів, докторів наук, 59 кандидатів наук, доцентів, 15 старших викладачів та 109 асистентів.

Показово, що значна частина молодої генерації викладацького складу – випускники факультету, які продовжують свою наукову кар’єру як аспіранти та здобувачі у різних галузях мистецтвознавства та культурології, бібліотекознавства.

Рубрики

Оновлення даних: 21.03.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.