Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Франка, 111
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

MONTELIMAR LVIV, КОНДИТЕРСЬКА-КАВ’ЯРНЯ

Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Франка, 111
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Франка, 111
Телефони:

Діяльність

Солодка майстерня MONTELIMAR пропонує традиційні та ексклюзивні тортики, європейські десерти, candy bar на ваш смак.

Інформація

У нашій кондитерсько-кав’ярні MONTELIMAR LVIV солодке мистецтво та аромат кави створюють чарівну атмосферу для наших гостей. У нас кожен день - це свято смаку, яке ми пропонуємо подарувати вам у формі найвишуканіших кондитерських творів та витончених кавових напоїв.

Наші кондитери - справжні майстри, які творять шедеври в світі десертів. Від традиційних тортів до ексклюзивних десертів, у нашій кондитерські кожен продукт - це витвір вишуканості та виразності смаку. Ми використовуємо тільки найякісніші інгредієнти для того, щоб ваша солодка насолода була неперевершеною.

Крім того, ми пишаємося нашою кавою, яка створює ароматичний аккомпанемент для кожного дня. Наші барісти готують кавові напої з великою увагою до деталей, використовуючи найкращі сорти кави. Ви можете насолоджуватися еспресо, капучіно чи латте, супроводжуючи їх смаковими виносиками від наших кондитерів.

Оберіть нашу кондитерсько-кав’ярню MONTELIMAR LVIV для того, щоб насолоджуватися найкращими солодощами та кавовими наслідками в приємній атмосфері. У нашому закладі кожен гість - це цінний кондитерський експеримент і любов до деталей.

Рубрики

Оновлення даних: 09.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.