Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 306
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ

Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 306
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 306
Телефони:

Діяльність

Фото — КАРПОІНТ ЕЛЕКТРІК, ТОВ Carpoint Electric – це українсько-норвезька компанія, що надає широкий вибір нових європейських електромобілів та електробайків в Україні, сприяє розвитку інфраструктури та електротранспорту в Україні.

Ексклюзивий імпортер брендів Detroit Electric та Zero.

Пропонуємо великий вибір електротехніки:
- електромобілі (нові, б/у);
- електричні скутери та електромотоцикли;
- електровелосипеди.

Інформація

Компанія ”Carpoint Electric” об’єднує людей, які бажають зробити Україну зеленою та енергонезалежною.

Основна перевага електромобілів – їхня еко­номічність. Вони не потребують бензину чи дизеля, не забруднюють планету та є дуже про­стими у користуванні. Такий транспорт можна легко впізнати на вулиці за двома основними ознаками: беззвучність, відсутність вихлопної труби та в рази менша кількість деталей двигуна та навісного обладнання, які потрібно обслуговувати та витрачати додаткові кошти.

Долучайтесь до нас. Ми відкриті також для підприємств, що використовують нові підходи в бізнесі та розуміють важливість екологічної та етичної складової. Зелене і чисте майбутнє можливе!

”Carpoint Electric” – це не лише широкий вибір нових європейських електромобілів та електробайків. Це також місце обміну знанням і досвідом. Ми відчинені для усіх, хто цікавиться електротранспортом, зеленими технологіями та інноваціями.

Ми працюємо, щоб зробити світ зелених технологій реальним!!!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
09:00 — 17:00
Оновлення даних: 18.06.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

електромобілі купити, електровелосипеди замовити, електровелосипед львів купити, електровелосипед купити, купити електромобіль у львові, купити електровелосипед, купити електровелосипед у львові, електровелосипед ціна, електровелосипед львів, бу електромобілі, купити електромобіль, електро-мото купити, купити електромобіль в україні, електровелосипед ціни в україні, електромобіль купити, купити електромобіль бу, nissan leaf кредит, електромобілі ніссан ціна, кредит на електромобіль, купити електромобіль львів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.