Контакти

Фактична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, майд. Кобзаря, 1
Юридична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Стебницька, 61
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МЕД-ПАЛАС, ГОТЕЛЬ

Контакти

Фактична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, майд. Кобзаря, 1
Юридична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Стебницька, 61
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, майд. Кобзаря, 1
Юридична адреса:
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Стебницька, 61

Діяльність

Комплекс MIROTEL RESORT & SPA запрошує вас для проведення відпочинку та оздоровлення в курортному містечку Трускавечь, до ваших послуг: готель, ресторан, СПА, та діагностичний центр.
• Конференц послуги які включають, бізнес-центр, кімнату переговорів, та бенкетний зал;
• Програма інтенсивного жироспалювання;
• Медичний пакет, для дітей віком від 6 років;
• Школа раннього розвитку «Плаваємо разом»;
• Програма корекції ваги та фігури
• Та інші пропозиції про які ви можете дізнатися відвідавши наш сайт або зателефонувавши до нас.

Інформація

MIROTEL RESORT & SPA – це сучасний відпочинковий комплекс, який розташований у курортному місті Трускавець, та здатен надати повний комплекс відпочинкових послуг для кожного клієнта.
Номери
До уваги гостей в наявності 184 номери, які допоможуть забезпечити затишний та комфортний відпочинок.
Стандарт
У номері Стандарт, площа якого може сягати до 36 м. кв. укомплектований одним двоспальним або двома окремими ліжками на вибір, надається також можливість розміщення додаткового ліжка за окрему плату. На вибір гостя може бути надано номер із ванною або з душем. З кожного номеру класу стандарт є вихід на окремий великий балкон або лоджію. Для людей з обмеженими можливостями передбачені окремі номери цього класу.
Люкс
Номер класу люкс загальною площею 54 м. кв. складається із двох просторих кімнат. В номері передбачене робоче місце, він оснащений необхідною побутовою технікою, та італійськими меблями, має вихід на окрему простору лоджію або балкон. Номер ідеально підходить для сімейного відпочинку, та здатен забезпечити комфорт та затишок.
Люкс Прем’єр
Номер класу Люкс Прем’єр загальною площею до 103 м. кв. складається з затишної спальні та просторої вітальні, має вихід на окрему терасу або балкон, вікна виходять на мальовниче місто. Номер обладнаний всією необхідною сучасною технікою та розкішними італійськими меблями.
Miracle Suite
В повній мірі відчути переваги відпочинку у нашому комплексі ви зможете поселившись у номер класу Miracle Suite, він ідеально підійде для сімейного відпочинку, святкування ювілею, або весільної подорожі. Дизайн номера виконаний у неповторному оригінальному романтичному стилі, обладнаний круглим двоспальним ліжком та двомісним джакузі. Для гостей номеру надається послуга безкоштовного трансферу.
Президентський люкс
Перлиною нашого готелю є номер класу Президентський люкс площею 126 м. кв. Він складається з вітальні та двох окремих спалень, кожна з яких обладнана власними окремими ванною кімнатою та просторим балконом. В кожній кімнаті розташовано окремий телевізор з плоским екраном. Сучасний дизайн номеру переплітається з колажами за мотивами робіт Леонардо Да Вінчі на стінах. Окрім того у номері розташовані простора гардеробна кімната, джакузі та гостьова ванна кімната.
Для усіх номерів класом вище «стандарт» передбачені послуги: чистки взуття; ексклюзивної косметики та підготовки до нічного відпочинку.
Мед-Палас
До послуг гостей нашого комплексу пропонується лікувально-діагностичний центр Мед-Палас, який складається з СПА, водолікарні та діагностичного центру. Центр забезпечений найсучаснішим медичним обладнанням і з’єднаний з готелем критим переходом.
Дитячий відпочинок
MIROTEL RESORT & SPA забезпечує комфортні умови для найменших гостей, в номер може бути встановлено дитяче ліжечко, а також ванна для купання немовлят, в ресторані готелю можна скористатися дитячим кріслом для годування, а у медичному центрі можна скористатися послугами лікаря педіатра.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 23:59
Вівторок:
00:00 — 23:59
Середа:
00:00 — 23:59
Четвер:
00:00 — 23:59
П'ятниця:
00:00 — 23:59
Субота:
00:00 — 23:59
Неділя:
00:00 — 23:59
Оновлення даних: 19.01.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

готель, спа, відпочинок в трускавці, відпочинковий комплекс, сімейний відпочинок, готель в трускавці, номер в трускавці.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.