Контакти

Адреса:
79000, Львівська обл.
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Контакти

Адреса:
79000, Львівська обл.
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79000, Львівська обл.
Телефони:

Діяльність

Нерегулярні пасажирські перевезення по Україні та Європі автобусами, мікроавтобусами та автомобілями від 1 до 50 місць. Наша компанія працює на ринку превезень вже більше 10 років.

Наші преваги: висока якість обслуговування та екстра комфорт

До ваших послуг: - перевезення туристичних груп зі Львова - оренда автобуса або мікроавтобуса з водієм для поїздки по Україні та Європі - транспортні обслуговування весіль, корпоративів та інших заходів - будь-які трансфери ( Львів, Україна, Європа) - пасажирські перевезення зі Львова по Україні - багатоденні поїздки по Україні та Європі - нерегулярні пасажирські перевезення, трансфери в Польщу, Францію, Чехію, Австрію, Росію та в інші країни Європи. -нерегулярні пасажирські перевезення, трансфери в Славське, Буковель, Ужгород, Київ, Сімферополь, Чернівці, Яремча, Ворохта та інші міста України.

З Вами працюють кваліфіковані водії. Кваліфікований підхід до розрахунків маршруту по Європі. Знання тахографа, GPS, та мов. Податкова звітність 2,3 категорія.

Рубрики

Оновлення даних: 20.06.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

нерегулярні перевезення, пасажирські перевезення, європеревезення, міжнародні перевезення

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.