Контакти

Адреса:
81051, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 8а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПРОПЕТ ПРІНТ, ТОВ

Контакти

Адреса:
81051, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 8а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
81051, Львівська обл., Яворівський р-н, м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 8а
Телефони:

Діяльність

Технології цифрового широкоформатного друку застосовуються для виготовлення багатьох видів рекламоносіїв:

рекламних щитів (білбордів)
міських широкоформатних панно (брандмауери та інші)
реклами на транспорті
сіті-формату
інтер’єрних великогабаритних плакатів
оформлення вітрин
світлових коробів
афіш
постерів

Пропет пропонує друковану продукцію, виконану за технологією цифрового широкоформатного друку для зовнішньої реклами й інтер’єрного використання, виготовлену на устаткуванні відомої компанії Nur Macroprinter. Надійність в експлуатації, швидкісні і якісні характеристики yстаткування, а також досвід роботи нашої компанії дозволяють нам виготовляти друковану продукції для локальних брендів і рекламних агентств. Пропет пропонує весь спектр послуг, пов’язаних з виготовленням цифрового друку будь-якого формату.
Екосольвентний друк та офсетний

Інформація

Друк банера

Друк банера давно з успіхом застосовується в проведенні рекламних компаній по усьому світі. Будучи традиційним і апробованим засобом зовнішньої реклами, друк банера зарекомендував себе як один з найбільш ефективних інструментів рекламного впливу на аудиторію. Саме широта охоплення аудиторії стала причиною популярності друку банера в рекламодавців, багато хто з яких використають рекламні щити як основний інструмент повідомлення рекламної інформації до потенційного клієнта. У поле охоплення рекламного щита попадає будь-яка людина на вулиці, його габаритні розміри дозволяють із однаковою легкістю донести інформацію, як до пішохода, так і до автомобіліста, а якісний друк банера багаторазово підсилює ефективність рекламного повідомлення.

Пропет прінт на власній виробничій базі виготовляє друк банера, як для зовнішнього застосування, так і для використання усередині точок продажів. Досвід роботи в даному сегменті та новітнє технічне устаткування дозволяють гарантувати висока якість виробленої продукції.
Широкоформатний друк на папері

Широкоформатний друк на папері один з найпоширеніших видів міської реклами. Широкоформатний друк давно зарекомендував себе як один з найбільш ефективних видів зовнішньої реклами. Успіх широкоформатного друку на папері в першу чергу пов’язаний з величезною кількістю рекламних контактів. Величезне охоплення аудиторії робить широкоформатний друк незамінним засіб при веденні успішної рекламної кампанії. Сьогодні широкоформатний друк на папері є одним із самих жаданих рекламоносіїв. Розмаїтість форматів дозволяє максимально точно спланувати рекламну акцію й оптимізувати її ефективність.

Пропет пропонує комплексний підхід до реалізації успішної рекламної кампанії по широкоформатному друці. Високотехнологічне виробництво дозволяє в короткий строк виготовити друк будь-якого формату: від брандмауерів і білбордів, афіш і сіті-формату. Контроль якості виробленої продукції здійснюється на всіх стадіях виробничого циклу.
Широкоформатний друк на плівці

Широкоформатний друк на плівці широко застосовується в зовнішній рекламі. На сьогоднішній день це, мабуть, один із самих потрібних видів реклами, що грають ключову роль у проведенні успішної рекламної компанії.

Популярність широкоформатного друку на плівці зв’язана в першу чергу з величезним охопленням рекламної аудиторії. Магістральний щит, білборд, має прямий і безпосередній вплив на водіїв і пасажирів транспортних засобів, тобто на аудиторію, що представляє собою переважно середній клас суспільства. Рекламний вплив широкоформатного друку на плівці на цей сегмент аудиторії ідеально підходить для просування більшості товарів масового споживання.
Широкоформатний друк на сітці

Широкоформатний друк на сітці один з найпоширеніших видів міської реклами. Широкоформатний друк давно зарекомендувала себе як один з найбільш ефективних видів зовнішньої реклами. Успіх широкоформатного друку на сітці в першу чергу пов’язаний з величезною кількістю рекламних контактів. Розмаїтість форматів дозволяє максимально точно спланувати рекламну акцію й оптимізувати її ефективність.
Постпродукція

Набивання люверсів (Ǿ 10мм, 12 мм);
Паяння кишень;
Паяння частин зображення (потрібно, якщо розмір готового носія більше ширини матеріалу для друку);
Обрізання по розміру;
Проклейка/паяння краю зображення;
Упаковка та інші види робіт;

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Кобрин Юрій — директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 15:00
Оновлення даних: 21.03.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.