Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ТЕРИТОРІЯ ПОСУДУ, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН ПОСУДУ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

В категорії скляний посуд, ми раді запропонувати Вам високоякісний посуд для кухні:
блюда, бокали, бульйониці, заварник, креманки, чашки, кувшини, менажниці, склянки, салатники, оселедниця, соусник, тарілки, сервіз кавовий, сервіз чайний, чарки, набори тарілок, салфетниці, відра для льоду, цукорнці, молочник, чарки для лікеру, коньяку, для міцних напоїв (горілки, наливок, гірких настоянок, 50 мл), вин, рейнвейна, лафітні, келихи для шампанського, фужери, кухлі, стакани для коктейлів, креманки однопорційні, крюшонниці з черпаком, вази чашоподібні, стопка, креманки, блюдця-розетки.

Посуд для зберігання їжі
банки, бутилки, пляшки, ємність для їжі, набори для спецій, хлібниця, фруктовниця.

Кухонні речі, кухонні аксесуари:
дошка обробна, друшляк, подрібнювач для спецій, лопатка, масляниці, набір баночок для цукру, набір для барбекю, набір для олії та оцту, набір для бару, набір для чаю, набір сирний, тертки, відкривачка для пляшок, прес для часнику.

Столові прибори:
ніж для чищення овочів, ніж кухарський, ножі для стейка, набори столових приборів, столові ложки, столові ножі, столові вилки, чайні ложки, кавові ложки

Посуд для приготування їжі.

Інформація

Гуртівня-склад посуду працює на ринку оптової торгівлі столовим посудом у Львові вже більше 4 років.
Напрямок діяльності - оптовий та роздрібний продаж столового посуду, кухонного приладдя та аксесуарів:
- посуд для особистого користування
- посуд для ресторанів, барів
- посуд для кафе, їдалень
- посуд для готелів, пансіонатів
- посуд для санаторіїв, будинків відпочинку
- посуд для торговельних підприємств

Bohemia Crystalex Trading - найбільша чеська компанія з виробництва скла, заснована в 1966 році. Корпорації Crystalex, що володіє всесвітньо відомою торговою маркою Bohemia належать найкращі скляні заводи Чехії, включаючи «Novy Bor», «Karolinka», «Vrbno». Компанія постачає продукцію в більш ніж 100 країн світу. Багатий асортимент продукції включає в себе чарки, стакани, фужери, фруктові набори, салатники, вази, графини та глечики, свічники, шкатулки та інше. Продукція виробляється видувним способом. Скло декорується за сучасними технологіями.
Посуд BOHEMIA - це бездоганний смак, висока якість та сучасний дизайн.

Luminarc - торгова марка ударостійкого посуду від знаменитого французького концерну Arc International. Випускається з 1948 року. Справжні поціновувачі вишуканої кухні воліють використовувати посуд цієї торгової марки. Процес приготування і подачі до столу з наборами посуду Luminarc це високий рівень кухонної майстерності. Майстер, який готує свої страви в наборах Люминарк, ніколи більше не проміняє їх ні на які інші! Дитячу посуд французького концерну безперечно можна назвати маленькими творами мистецтв, які стають улюбленими маленьких діточок. Посуд Люмінарк-це свято для шеф-майстра кухні і люблячої домогосподарки.

Представлений посуд європейських брендів за цілком доступною ціною, що дозволяє зайняти нішу в середньоціновому і вище сегментах, для людей, які отримують задоволення від використання якісного європейського посуду за розумні гроші.
Як нам здається, Вам часто доводиться вибирати подарунок для своїх близьких і друзів. Подарунок поєднує в собі універсальність, красу, практичність і довговічність. Є одне цікаве рішення: купити посуд! Наші Європейські Бренди Посуду - це реально-гарний подарунок, який необхідний всім Ваших друзям і Вашим близьким.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 18:00
Вівторок:
10:00 — 18:00
Середа:
10:00 — 18:00
Четвер:
10:00 — 18:00
П'ятниця:
10:00 — 18:00
Оновлення даних: 30.03.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.