ДЖЕМ, ГОТЕЛЬ
Адреса:
79000, м. Львів, вул. Коперника, 18А
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ДЖЕМ, ГОТЕЛЬ

ДЖЕМ, ГОТЕЛЬ
Адреса:
79000, м. Львів, вул. Коперника, 18А
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ДЖЕМ, ГОТЕЛЬ
Адреса:
79000, м. Львів, вул. Коперника, 18А
Телефони:

Діяльність

Фото — ДЖЕМ, ГОТЕЛЬ Номерний фонд готелю ”ДЖЕМ” становить 14 комфортабельних номерів різних категорій:
- напівлюкс;
- стандарт;
- економ.

В кожному номері є все необхідне для ідеального відпочинку: простора шафа-купе, плазмовий телевізор, санвузол із душевою кабінкою, всією необхідною міні-косметикою, пухнастими рушниками, тапочками та феном. У всіх номерах проведено бездротовий інтернет.

В приміщенні готелю знаходиться ресторан, де для Вас зготують найсмачніші сніданки і запашну каву.

Власники бізнесу з великою мережею офісів і філій по всій країні нерідко задаються питанням, де провести конференцію у Львові. Готель ”Джем” готовий люб’язно надати свої послуги. Наші гості - Ваші співробітники - будуть приємно здивовані, оскільки конференц-зал розташовується на території готелю, де можна оформити проживання.

Конференц-зал готелю загальною місткістю до 50 осіб, розташований в центральній частині міста, чудово підійде для організації ділових перемовин, тренінгів, творчих зустрічей. Ми залюбки допоможемо Вам з організацією кавоперерв, обідів та фуршетів.

Приміщення обладнано:
- проектором;
- екраном;
- фліпчатом;
- Wi-Fi;
- мікрофоном та колонками;
- кондиціонером;
та іншою необхідною технікою.

Послуги конференц-залу у Львові в готелі ”ДЖЕМ” доступні за попереднім бронюванням. Заздалегідь погоджуйте дату проведення заходу з адміністрацією і кількість гостей і обговоріть ваші побажання.

Інформація

Готель ”ДЖЕМ” розташований в самому серці Львова, в його історичній частині - центрі культурного життя міста. У декількох хвилинах від готелю знаходяться Оперний театр, Вернісаж, пл. Ринок, кінотеатри, музеї, кафе, ресторани і безліч різних пам’яток.

Рецепція готелю працює цілодобово і з задоволенням допоможе Вам організувати Ваш відпочинок: цікаві екскурсії, трансфер, розважальні програми і безліч іншого.

Солодкий відпочинок тільки з готелями ”ДЖЕМ”.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2015

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 24:00
Вівторок:
00:00 — 24:00
Середа:
00:00 — 24:00
Четвер:
00:00 — 24:00
П'ятниця:
00:00 — 24:00
Субота:
00:00 — 24:00
Неділя:
00:00 — 24:00
Оновлення даних: 21.09.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

готель галицький район, готель в центрі, готелі львова, забронювати готель, забронювати номер в готелі, готелі міста львова, бронь готелю, всі готелі львова, найкращі готелі львова, готель на коперника

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.