Контакти

Адреса:
80300, Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Гасина, 5
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СТИЛЬ, ГОТЕЛЬ

Контакти

Адреса:
80300, Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Гасина, 5
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
80300, Львівська обл., Жовківський р-н, м. Жовква, вул. Гасина, 5

Діяльність

послуги проживання у готельних номерах

Інформація

Запрошуємо Вас відвідати готельно-ресторанний комплекс «Стиль», розташований у старовинному місті князів та ремісників – Жовкві, один з найзатишніших, що знаходиться поруч з готелями Львова. Ставши нашим гостем, Ви знайдете справжній домашній затишок у комфортабельних номерах і зможете насолодитися смачними стравами української та європейської кухонь у ресторані. На сайті Ви знайдете відгуки про готелі у Львові, фото та ціни на проживання. Будівля готелю, як і готелі у Львові, виконана в стилі Ренесансу, дозволить вам поринути в історичну атмосферу гостинності та вишуканості.
Готелі Львова пропонують відвідати Жовкву – відомий історико-культурний туристичний центр України, розташований за 25 км на північ від Львова і за 35 км від українсько-польського кордону. Місто було закладене у 1597 р. на землях давньоруського поселення і вважається взірцем «ідеальних міст» доби Ренесансу. В XVII столітті Жовква була резиденцією польського короля Яна ІІІ Собеського, а в XVII-XVIII віках славилась художньою школою і школою різьби по дереву. На невеликій території історичного центру, що з 1994 р. має статус Державного історико - архітектурного заповідника, сьогодні знаходиться близько 55 пам’яток архітектури, в тому числі світового рівня. Гостям нашого міста буде цікаво відвідати площу Вічеву із замком 1594 р., костел Св. Лаврентія XVII ст., Василіанський (XVII-XX ст.) та Домініканський (XVII-XVIII ст.) монастирі, а також синагогу в стилі Ренесанс. Готелі у Львові готові прийняти будь-яку кількість відпочиваючих. Отже, ласкаво просимо!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Єлісєєва Алла Борисівна
Оновлення даних: 28.07.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.