Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, просп. Чорновола, 1
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФАВОРИТ-ЗАХIД, АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, просп. Чорновола, 1
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, просп. Чорновола, 1
Телефони:

Діяльність

Пропонуємо:
- будівництво житла та комерційної нерухомості;
- будівельно-ремонтні роботи;
- послуги дизайнера по інтер’єру та ландшафту;
- перевіряємо і готуємо всі необхідні документи для відчуження майна.

Інформація

Мета нашої Агенції створення цивілізованого ринку нерухомості у Львівській області. Основним завданням є створення таких принципів і умов роботи, щоб забезпечити високий професіоналізм для обслуговування клієнтів. Головним принципом нашої роботи є турбота та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Всі працівники Агенції мають відповідну кваліфікацію та нададуть вичерпну інформацію про стан ринку нерухомості по Львівському регіону, допоможуть на вигідних умовах продати чи придбати помешкання чи приміщення, кваліфіковані юристи нададуть консультації в сфері нерухомості, а також у разі необхідності у дуже стислі строки вам буде надано кредит на купівлю нерухомості одним з банків-партнерів на найвигідніших для Вас умовах. Наша бездоганна репутація дозволяє у дводенний термін отримати такий кредит безпосередньо у нас в офісі. Також надаємо допомогу в отриманні кредиту для молодих сімей в Державному Фонді сприяння молодіжному житловому будівництву.
У нашій Агенції працюють спеціалісти з комерційної та промислової нерухомості, юристи , а також ми співпрацюємо з експертами-оцінщиками, нотаріусами з бездоганною репутацією та страховими компаніями, в яких ви зможете застрахувати своє майно та будь-яку угоду з нерухомістю.

Рубрики

Оновлення даних: 25.06.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.