СТИЛЬ КОМФОРТУ, ФАБРИКА МЕБЛІВ
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Брюховицька, 35
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СТИЛЬ КОМФОРТУ, ФАБРИКА МЕБЛІВ

СТИЛЬ КОМФОРТУ, ФАБРИКА МЕБЛІВ
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Брюховицька, 35
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
СТИЛЬ КОМФОРТУ, ФАБРИКА МЕБЛІВ
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Брюховицька, 35
Телефони:

Діяльність

М’які меблі, дивани, ліжка, меблі для готелів, барів, ресторанів. Підбір розмірів, вибір обивочного матеріалу (тканина, шкірзамінник, шкіра), економ та преміум варіанти, звуження та розширення меблів, послуги з ремонту меблів.

Інформація

М’які меблі та історія.

Меблі, в тому числі і м’яка, має властивість відображати епоху свого творця. Меблі є джерелом знань про час, про досягнення виробництва, про людей і їх спосіб життя. Іноді меблі називають «малою архітектурою», це багато в чому пов’язане з тим, що формам меблів формам меблів характерно перетинатися з характерними лініями та обсягами великих архітектурних форм.

Призначення дивана, як місця де можна не лише посидіти, а ще поїсти, поспати і виконувати безліч інших справ, народилося давним-давно. Так, наприклад, стародавні римляни не тільки їли в ліжку, але читали, писали, укладали угоди. У прагненні до розкоші римляни використовували і нові матеріали для меблевого виробництва - бронзу і кольоровий мармур, з якого робили лави і столи з мозаїчними стільницями.

Походження м’яких меблів викликає безліч суперечок. По одному припущенню вважається, що м’які меблі з’явилася в мусульманських країнах Стародавнього Сходу. За іншою версією м’які меблі виникла в замках європейської знаті в період класицизму.
 Спочатку меблі оббивалася просто тканиною, пізніше для підвищення комфортності і затишку вона стала набиватися кінським волосом, лебединим пухом, овечу шерстю. Спочатку м’які меблі, а це в основному дивани, була призначена тільки для сидіння, трохи пізніше у Франції вона стала також використовуватися для денного відпочинку - млості.

Зараз для набивання меблів використовуються синтетичні матеріали - синтепон і поролон, проте ще у виробництві дорогих ексклюзивних моделей іноді віддають данину традиціям, і в якості наповнювача використовують ті ж матеріали, що і кілька століть тому.

 З плином часу, з’являлися нові стилі в архітектурі і дизайні, деякі з яких дожили до наших днів. Бароко приніс канапе і шезлонг, рококо з його любов’ю до дзеркал - трюмо і стіл для туалету з тристулковим дзеркалом - трельяж. Модерн придумав крісло без підлокітників і із спинкою у вигляді половинки раковини.

Меблі видозмінювалася в залежності від тенденцій моди і певних віянь. Так з’явилися стілець без спинки - пуф і диван без спинки ж, але з подушками - софа.

Зараз меблеве виробництво постійно вдосконалюється і розвивається. За останні роки з’явилася велика різноманітність оббивок для м’яких меблів, збільшується кількість механізмів трансформації. Постійно з’являється щось нове.

М’яке затишне крісло грає в нашому житті не меншу роль, ніж диван, а для деяких навіть більшу. У кріслі можна розслабитися і провести чудовий вечір з книгою в руках, можна відпочити після трудового дня, а якщо ж крісло перебувати в офісі те, як приємно опуститися в м’яке, комфортабельне крісло в очікуванні прийому або своєї черги.

Вибрати ж ідеальне крісло не так вже й просто. Крісло, як і інша м’які меблі, має велику кількість характеристик, які ви можете враховувати чи ні при виборі:
Висота крісла і спинки;
Глибина сидіння;
Співвідношення жорсткості спинки і сидіння крісла;
Рівномірність підтримки по всій площі зіткнення вашого тіла і крісла;
Кути нахилу спинки і сидіння;
Тип пружинної підвіски;
Усадка при сидінні;
Форма і розміри;
Стиль виконання;
Матеріал і колір оббивки.

Купуючи крісло, кожен керується своїми бажаннями і можливостями: комусь подобаються м’які глибокі крісла, комусь жорсткі крісла, виконані в класичному стилі.

авайте просто спробуємо відповісти на запитання, що являє собою диван? Перше що прийде на розум це наш власний диван, що влаштувався в нашій квартирі, але це далеко не все, що можна сказати про диванах.

Дивани з’явилися дуже давно, ще в 17 столітті. Спочатку європейські дивани (тип диванів найбільш поширений в Росії та Європі) призначалися тільки для сидіння, і тільки після стали також виконувати функцію спального місця.

 Зараз диван призначений для відпочинку, зустрічі гостей, найчастіше розташовується у вітальнях, а зараз також і в офісах. Якщо задуматися, на дивані ми проводимо величезну частину нашого життя.

 Сучасний ринок м’яких меблів рясніє різноманітними моделями диванів, які відрізняються один від одного, як забарвленнями, так і формами, як стилем виконання, так і розмірами. Пропонований асортимент настільки різноманітний, що спочатку просто не можливо зупинитися погляд на чомусь одному. До того ж сьогодні придбати диван можна в комплекті не тільки з кріслами, але також і без них, і разом з пуфиками, і два дивани - можлива різна комплектація.

 Розміри диванів в основному обмежуються двомісними та тримісними. Перші можуть насилу вмістити двох людей, але якщо вам подобатися тісне спілкування зі співрозмовником, то дерзайте. Також до останніх розробок відносяться модульні дивани, які складаються з окремих автономних секцій, які ви можете розташовувати за своїм бажанням.

Останнім часом все більшої популярності набувають кутові дивани. Кутовий диван займе більше місця, зате створить додатковий затишок у вашій вітальні. Кутові дивани можуть бути оснащені вбудованим міні-столиком або барной стійкою.

Якщо говорити про те, з чого складається диван, то можна виділити три складові:
Каркас дивана - те, на чому все тримається. Виготовляється каркас з натуральної деревини (у більш дорогих моделях) або комбінації металевих елементів, фанери і деревних плит (МДФ, ДСП або ДВП) в різних поєднаннях. Якщо для каркаса використовується натуральний пиломатеріал, важливо, щоб він був добре просушений, інакше вся конструкція швидко розтріснеться або почне скрипіти. Якщо каркас зроблений з ДСП і інших видів плит, необхідно, щоб зверху був присутній шар захисної фарби або спеціальне покриття, для того щоб не виділялися шкідливі для здоров’я формальдегідні смоли.
Оббивка дивана. В якості оббивки можуть використовуватися різноманітні натуральні і синтетичні тканини.
Наповнювач дивана. В основному для цього використовуються поролон, пінополіуретан (ППУ) і синтепон. Бажано, щоб усередині дивана перебували пружні елементи. Найкраща і дорога «начинка» дивана складається з повсті, ватину і пружинного блоку (точно, як в диванах наших предків!).

Таким чином, ми поділилися з вами деякими відомостями про те, що ж таке диван. Тепер питання «що диван собою являє?» Не зможе поставити вас в глухий кут.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Дахов Дмитро Іванович
Торгові марки:
Стиль комфорту (Україна)

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 19.12.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.