Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дорошенка, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

НОВИЙ АКРОПОЛЬ, МІЖНАРОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дорошенка, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дорошенка, 7
Телефони:

Інформація

Цілі та принципи «Нового Акрополя»

БРАТСТВО
Сприяти розповсюдженню ідеалу загального братства, що ґрунтується на повазі до людської гідності, незалежно від расових, статевих, культурних, релігійних, соціальних або інших відмінностей.

Необхідно розвивати у людині повагу до інших людей і традицій і водночас зміцнювати єдність, незважаючи на будь-які відмінності. Потрібно віднаходити гармонію між людьми, їхніми ідеями та почуттями, щоб дати можливість існувати разом, збагачуючи одне одного. Сила ідеалу братства полягає в тому, що нас об’єднує, а не в тому, що розділяє. Він зміцнюється завдяки визнанню універсальних цінностей, які, з усією повагою до відмінностей і розмаїття, йдуть далі місцевих звичаїв і поєднуються у загальні етичні принципи, які становлять гідність кожної людини. Цей ідеал розвиває повагу до прав людини і їх зміцнення, а також визнання принципів універсальної етики.

ПІЗНАННЯ
Пробуджувати любов до мудрості, яка шляхом порівняльного вивчення філософських систем, релігій, наук і мистецтв сприяє пізнанню всесвіту, природи і людини.

Любов до істини і до пізнання народжується зі справжнього прагнення краще зрозуміти світ і самого себе. Ми розуміємо філософію як вісь, яка поєднує різні аспекти людського пізнання. Філософія може об’єднати давні і сучасні джерела знань в єдиному баченні світу, широкому і цілісному. Таке бачення здатне стати рушійною силою прогресу і допомагати не лише досліджувати шляхи життя, але й глибше осмислювати їхні цілі і гармонійно поєднувати усі грані знання і практики.

РОЗВИТОК
Розвивати кращі людські потенціали, сприяючи повній реалізації нас як особистостей і об’єднанню з природою і суспільством, щоб бути не лише спостерігачами, а активно діяти, докладаючи зусиль до того, щоб світ став краще.

Внаслідок такої роботи формуються люди, які сприяють сталому розвитку суспільства. У людині приховані величезні потенціали. Їх пізнання і розвиток є не лише одним з фундаментальних завдань нашого життя, але й невичерпним джерелом щастя для людини. Метою кожної людини є досягнення гармонії між її думками, почуттями і діями. Збалансований і цілісний розвиток нашого єства, реалізація кращих якостей і чеснот людини, є, можливо, єдиним надійним шляхом до кращого світу.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
1996

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Неділя:
10:00 — 17:00
Оновлення даних: 14.02.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.