ОВАЦІЯ, МАГАЗИН ВСЕ ДЛЯ ТАНЦІВ
Адреса:
79007, м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 15
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ОВАЦІЯ, МАГАЗИН ВСЕ ДЛЯ ТАНЦІВ

ОВАЦІЯ, МАГАЗИН ВСЕ ДЛЯ ТАНЦІВ
Адреса:
79007, м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 15
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ОВАЦІЯ, МАГАЗИН ВСЕ ДЛЯ ТАНЦІВ
Адреса:
79007, м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 15

Діяльність

Фото — ОВАЦІЯ, МАГАЗИН ВСЕ ДЛЯ ТАНЦІВ В мережі магазинів ”Овація” є одяг, взуття та аксесуари для всіх видів танцю, гімнастики та фітнесу. Ovation.com.ua

Одяг: тренувальний і танцювальний:
- купальники;
- спідниці;
- блузи;
- комбінезони;
- джемпери;
- футболки, майки, топи;
- шорти, треки;
- капрі, лосини;
- брюки (тренувальні та для виступів);
- комбідреси;
- рейтинговий одяг;
- бейсики, сукні;
- розігрівальний одяг;
- гетри;
- одяг ”Сауна”;
- термобілизна.

Взуття: танцювальне, гімнастичне, бальне:
- балетки;
- напівчешки;
- пуанти;
- кросівки;
- взуття для викладачів;
- тренувальне взуття;
- джазовки;
- бальні туфлі;
- чешки;
- взуття для контемпу.

Аксесуари для танців, гімнастики та балету:
- наколінники;
- грим;
- автозасмага;
- штучні вії;
- клей для вій;
- резинка для розтяжки;
- обтяжувачі;
- заколки;
- колготи;
- чохли для одягу;
- брелки;
- вінки.

Предмети для художньої гімнастики SASAKI:
- м’ячі;
- булави;
- скакалки;
- обручі;
- палички;
- стрічки;
- обмотка.

Інформація

Товари для танцю

Танець - такий вид мистецтва, через який виражаються людські почуття. За допомогою пластики і рухів створюється цілісний образ танцівниці. Танцювальний костюм - це елемент художнього образу, а взуття - комфорт і якість виконуваного танцю. Тому незамінні і необхідні речі для виступаючого артиста - це аксесуари та товари для танців. Складно досягти гармонічного образу без відповідного взуття і костюмів. У постановці танцю важлива будь-яка дрібниця. Всі необхідні товари для занять танцями є в мережі магазинів «Овація». У каталозі представлений великий асортимент речей, які можуть вам підійти. Ми гарантуємо, що наші товари дуже якісні.

Товари для гімнастики

Гімнастика - вельми популярний вид спорту. Кожна дівчинка прагнути досягти успіхів і потрапити на змагання. Для цього потрібно володіти величезним бажанням, і необхідними атрибутами.

У мережі магазинів «Овація» є товари для художньої гімнастики відмінної якості. У цьому виді спорту свої правила і стандарти. Існує велика кількість необхідних предметів і аксесуарів, важливих, щоб брати участь у змаганнях. У мережі магазинів «Овація» є все що вам потрібно! Вибирайте і замовляйте гімнастичні аксесуари і предмети по каталогу.

Товари для бальних танців

Бальні танці з’явилися, як свідчить історія, ще в середньовічній Європі. З часом вони видозмінювалися під впливом інших видів танців. У 20 столітті цей вид мистецтва остаточно сформувався. Єдине, що буде і далі відбуватися - це удосконалення, яке торкнеться і невід’ємний елемент будь балерини - одяг і взуття.

В асортименті магазину «Овація» є і товари для бальних танців. Якщо ви професійно займаєтеся балетом, або це ваше хобі, то ви прекрасно знаєте, що важливу роль відіграє тренувальне взуття та одяг (наприклад, та ж Sansha). Важливо, що б ці незамінні елементи для балерини були зручними, не обмежували руху, а також поєднувалися між собою.

В мережі магазинів представлений різноманітний асортимент товарів для танців. Підібравши собі найбільш відповідні аксесуари, одяг або взуття, ви зможете їх купити в мережі магазинів. Всі запропоновані товари магазину «Овація» відрізняються високою якістю і демократичними цінами.

Професіонали нам довіряють!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Герасимчук Вадим — директор
Рік заснування:
2003

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 19:00
Неділя:
10:00 — 17:00
Оновлення даних: 31.10.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

аксесуари для танців, одяг для танців, одяг для тренувань, все для танців львів, взуття для танців, туфлі для танців, туфлі для тренувань, все для художньої гімнастики, театральний грим, термобілизна, аксесуари для балету, аксесуари для бального танцю, аксесуари для гімнастики, аксесуари для класичного танцю, аксесуари для народного танцю, аксесуари для східного танцю, балетки, балетне взуття, бальні туфлі, бандажі, бейсик, бейсики, блузи, брюки тренувальні, булави, весільне взуття ціна

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.