БОЯР, МОВНИЙ ЦЕНТР
Адреса:
79066, м. Львів, вул. Сихівська, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БОЯР, МОВНИЙ ЦЕНТР

БОЯР, МОВНИЙ ЦЕНТР
Адреса:
79066, м. Львів, вул. Сихівська, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
БОЯР, МОВНИЙ ЦЕНТР
Адреса:
79066, м. Львів, вул. Сихівська, 22
Телефони:

Діяльність

* Для малюків (1-6 рочків):
англійська мова, ранній розвиток, підготовка до школи, організація дитячих свят.

* Для школярів:
для учнів шкіл: англійська, польська, німецька, мовні табори.

* Для дорослих:
англійська, польська, німецька, клуби.

Інформація

Знати іноземні мови – перспективно, модно та необхідно. Кожна людина, яка вирішила вивчити англійську, завжди стоїть перед вибором тих чи інших курсів іноземних мов. Адже потрібно зважити всі «за» і «проти», цінову політику, програму навчання, кваліфікацію викладачів. Ми не переконуємо, чому Вам варто прийти саме до НАС, ми просто констатуємо ті речі, у яких ми впевнені.

1) Оптимальна кількість осіб в групі.
У кожній групі (чи це дошкільнята, чи учні, чи дорослі студенти) навчається від трьох до шести осіб. Ми вважаємо, що навчання повинно бути ефективним та кожному учню мають присвячувати час: приділяти увагу, надавати слово.

2) «У ногу з часом».
Не кожні курси можуть похвалитися можливістю оплачувати через Інтернет, мати своє внутрішнє телебачення, інтерактивну дошку, мобільну версію сайту, free wife, слідкувати «онлайн» за своєю успішністю. Ви просто вводите свій номер телефону – і можете бачити, що вивчала ваша група, який у вас рейтинг. Кожного дня у нас оновлюється інформація і, будучи, зареєстрованим у соціальних мережах, чи то «Контакт», чи «Однокласники», чи «Facebook», ви зможете довідатися про останні новини у «Боярі»: набір нової групи, початок акції про клуби та свята БОЯРу.

3) Сучасна програма.
Є основна програма, по якій вчаться учні нашого мовного центру. Проте ми декларуємо креатив, інтерактив та оригінальність. Саме тому на уроках використовуються додаткові цікаві матеріали, над чим старанно працюють наші вчителі.

4) Любов до клієнта.
Так, ми любимо своїх клієнтів. Не для себе, для Вас – всі наші акції та свята. Ми не забудемо про Ваше день народження та запропонуємо гарячий чай чи каву у холодну погоду, свіжу пресу. За успішність – похвалимо, відзначимо та надамо знижки, адже БОЯР - бо я розумний!

5) Доступна ціна.
Ціни на все поступово зростають, а ціни на навчання у «Боярі» уже 7 років залишаються помірними та демократичними. Кажуть, чим якісніший продукт, тим він повинен бути дорожчим, ми ж виступаємо за якісне та доступне навчання для кожного.

Розказувати можна багато, краще прийти та переконатися у вище написаному.
Вибір за вами!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 21:00
Вівторок:
09:00 — 21:00
Середа:
09:00 — 21:00
Четвер:
09:00 — 21:00
П'ятниця:
09:00 — 21:00
Субота:
09:00 — 15:00
Оновлення даних: 23.03.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.